[HUN] Dassault Falcon 7X

233bfab3575e942e993113d1458d8c71.jpg

Bakker!
Éppen megszólni készültem a művedet, hogy a tetőn miért nincs semmi, amikor feltűnt, hogy véletlenségből ott a harmadik beömlő. :)

Bakker!
Éppen megszólni készültem a művedet, hogy a tetőn miért nincs semmi, amikor feltűnt, hogy véletlenségből ott a harmadik beömlő. :)

Ha Weasel007 átírná a lajstromot 608-ra, a konténer színét pedig megváltoztatná a gép színére, lehet holnap futótűzként terjedne a kép a magyar médiában... "leleplezték a 3. Falcont" címmel :D:D:D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kapjátok be, én meg elhittem, hogy valóban felkerült rájuk... :( :D Visszaolvastam a pár oldal elmaradásom, erre.. :D :D

• Tetszik
Reactions: arcas
"Jelenleg a tapasztalatgyűjtés mellett a nagy távolságú repülésekre is felkészülnek pilótáink, a Falconon repülő személyzeteink - ők a Gripenről „igazoltak át” a kétszemélyes pilótafülkébe - is túl vannak már az első tengerentúli repülésükön. Az A319-esek is sikeresen teljesítették már az Afganisztán-Kecskemét útvonalat is, hiszen minden úton más és másféle feladatokkal ismerkednek meg repülőgép-vezetőink, akik közül már van 150 órás kiképzettséggel rendelkező kapitányunk is." (Jetfly)
Gripenről Falconra :eek:

"Jelenleg a tapasztalatgyűjtés mellett a nagy távolságú repülésekre is felkészülnek pilótáink, a Falconon repülő személyzeteink - ők a Gripenről „igazoltak át” a kétszemélyes pilótafülkébe - is túl vannak már az első tengerentúli repülésükön. Az A319-esek is sikeresen teljesítették már az Afganisztán-Kecskemét útvonalat is, hiszen minden úton más és másféle feladatokkal ismerkednek meg repülőgép-vezetőink, akik közül már van 150 órás kiképzettséggel rendelkező kapitányunk is." (Jetfly)
Gripenről Falconra :eek:

Afféle nyugdíjas állás.
Kikopott már a vadászról, de nem akarják szélnek ereszteni, mert még is csak képzett katona. Falconon meg kb. 0 befektetéssel elüldögél még 10 évet.

Afféle nyugdíjas állás.
Kikopott már a vadászról, de nem akarják szélnek ereszteni, mert még is csak képzett katona. Falconon meg kb. 0 befektetéssel elüldögél még 10 évet.
A múltkor a legalkalmasabb Gripen-leányzót ráültették az Airbusra,...ez nálam fájó pont volt. Akkor bezzeg egy "kikopott" sem emelte fel a seggét, hogy akkor ő "elüldögélne" a Falconon vagy más szállitón. :confused:

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1586