Azt hiszem picit értem már miért nyomoztak Szijjártó nyaralása után. Kapcsolódni fog a Yalcin-Yörük gyárhoz.Félreérted! Ez volt a Deal! 24 Yalcint leszallitottak a törökök. A maradék 1.000 Tarlont, ami a Yalcin üzbég verziója közösen gyártják le. Én igy értettem.
Sztem nálunk is hasonló konstrukció lesz.
https://euro-sd.com/2020/07/articles/18525/tarlon-44-developed/
Google fordito
Üzbegisztán védelmi iparának állami bizottsága bejelentette, hogy a Kran-Maxsus texnika nemzeti társaság kifejlesztett egy háztartási páncélozott jármű prototípusát, amely nagyban hasonlít az EJDER YALCIN 4 × 4 modellhez. Nurol Makina, a török védelmi ipar egyik vezető páncélozott szárazföldi járművének gyártója, 2017. október végén szándéknyilatkozatot írt alá az üzbég Uzbekóval. . A Nurol Makina és az UzAuto között létrejött megállapodás magában foglalta az EJDER YALCIN 1000 egységének az UzAuto üzbegisztáni üzemében történő előállítását, amelynek együttes előállítása során az első 24 EJDER YALCIN a NUROL MAKINA üzemből származik, a fennmaradó járművek pedig az 1000 egységcsomagból származnak. az UzAuto üzbegisztáni gyáraiban, koprodukciós modellel kell előállítani. Az új járművet „TARLON 44” -nek hívják, maximális kapacitása 9 fő, 285 lóerős dízelmotor, 700 km-nél nagyobb távolság és a NATO STANAG 3+ szintű páncélvédelem.
Tipp kapunk 10-20 vasat a törököktől, a többi hazai lesz. Erre próbálnak most felhúzni egy botrányt. De lehet sok Drábik Jánost hallgattam.