Nem értettem. De azt sem milyen drónbeszerzésről van előrehaladott tárgyalás. HT Division-től a fószer vmit mondott.A drónzavaró rendszer nevét ti minek halljátok?
Szerintem a karajról beszéltNem értettem. De azt sem milyen drónbeszerzésről van előrehaladott tárgyalás. HT Division-től a fószer vmit mondott.
Másnak nem lenne értelme esetleg az akinci-nakVmi más nevet mond
Az előző oldalra betettem egy képet egy Nurol drón fejlesztesztéséről... de remélem inkább valamilyen vezeték nélküli változat lesz.Másnak nem lenne értelme esetleg az akinci-nak
Igen, vmi Gidranhoz integrálható kisebb drónnak is lenne értelme.Az előző oldalra betettem egy képet egy Nurol drón fejlesztesztéséről... de remélem inkább valamilyen vezeték nélküli változat lesz.
igenVan már Szimulátor?
Először akartam megnézni egy Szimulátort, de ez nézhetetlen a reklámok miatt.
már nincs benne reklám, az csak akkor volt amikor élőben adták.Először akartam megnézni egy Szimulátort, de ez nézhetetlen a reklámok miatt.
El se tudtam indítani, mert valami végtelenített reklám ment az elején!már nincs benne reklám, az csak akkor volt amikor élőben adták.
Használj ad blockert.El se tudtam indítani, mert valami végtelenített reklám ment az elején!
Használj ad blockert.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..