[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

"...Nemrég – egyedüli európai országként – nálunk is feltűntek a Nurol harckocsijai, de a beszerzés részleteit 30 évre titkosította a magyar kormány...."

S többször a cikkben harckocsit vettünk, véletlenül se 4x4 páncélozott járműveket. Úgy látszik szakújságíróéknél minden ami páncélozott az harckocsi. Vajon egy középkori lovagi páncél mi lenne? o_O
Egyértelműen a Sky Shield :)

Egyébként ami érdemi benne ez a 30 évig titkosítunk.. nekem legalábbis...

311435260_471203321709089_477195433563940499_n.jpg

"...Nemrég – egyedüli európai országként – nálunk is feltűntek a Nurol harckocsijai, de a beszerzés részleteit 30 évre titkosította a magyar kormány...."

S többször a cikkben harckocsit vettünk, véletlenül se 4x4 páncélozott járműveket. Úgy látszik szakújságíróéknél minden ami páncélozott az harckocsi. Vajon egy középkori lovagi páncél mi lenne? o_O

Az ilyen balliberális, rosszindulatú, kisebbrendűségi érzéssel átitatott, született idióta humánértelmiségi által készített cikkeket elolvasni sem érdemes. Egyértelmű hogy milyen céllal írták.

Bakker, aug. 20-án amikor betoppant valamelyik pizsamás, az első kérdései között volt, hogy figyeltek-e arra, hogy ne fényképezzék a belét.
Mondjuk ebből nem sok látszik, de nem értem a hirtelen váltást.
Ezer helyre felkerült a beltér, akit érdekelt már ült is a gépben. Kikapcsolt toronynál semmi de semmi védendő információ nincs a Gidránban.

Bakker, aug. 20-án amikor betoppant valamelyik pizsamás, az első kérdései között volt, hogy figyeltek-e arra, hogy ne fényképezzék a belét.
Baromi nagy "Fotózni tilos" tábla logott ott. (már ha ez a kép a Hősök terén készült vasárnap)

Hány Gidránunk van most egyébként ? Érkeztek már az első tatai 10 db-on felül még gépek ?

Nincs váltás.
Rám most is szóltak.

De a képből ami átjön a hátul 4 fő, meg gyereknek is szűkös.
Főleg lábtèrben.

Jó lessz az csomagtartónak.

Melyik, valamelyik pizsis volt? Talán a mellkakasát kellett volna nézned, mert ott van a névtábla.

Ma török - magyar védelmi miniszteri tárgyalás Törökországban. Beugranak megnézni a Gidrán gyártását is.

Semmi újdonság, de valószínűleg ez az aláírás hiányzott hogy célegyenesbe forduljanak a dolgok. (Remélem nemcsak a Gidrán hazai gyártása, hanem az NMS és a drónok is.)