És mi lett a megállapodás? Lesz sok NMS?Gidránok már szerelődnek itthon is. kaposváron. NMS ről meg nemrég zárúlt le a megállapodás. (amire azthittétek hogy a gidrán is érinti)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És mi lett a megállapodás? Lesz sok NMS?Gidránok már szerelődnek itthon is. kaposváron. NMS ről meg nemrég zárúlt le a megállapodás. (amire azthittétek hogy a gidrán is érinti)
lessz több féle verzióba és akár magyar variációkkal (magyar hozzáadott integrált eszközökkel.) ha minden igaz.És mi lett a megállapodás? Lesz sok NMS?
Ez a kép Törökországban készült, még kb. augusztusban.
valóban a kép csak illusztráció. de szerintem pár napon esetleg héten bellül lessz sajtónyílvános felvétel is a neten. a szerelésről. d lehet csak a késztermék lessz lencsevégre kapva szokás szerint. bár szerintem egy kisvideót is megérne mert nagy az érdeklődés a gidrán iránt.Ez a kép Törökországban készült, még kb. augusztusban.
Augusztusban mondták, hogy októbertől kezdődhet majd valami Kaposváron, de még a hivatalos bejelentésre várunk....
Még egyik se. A Gidránok napokon belül jönnek szerelődni az NMS megállapodás még nem zárult le csak nagyon közel van hozzá.Gidránok már szerelődnek itthon is. kaposváron. NMS ről meg nemrég zárúlt le a megállapodás. (amire azthittétek hogy a gidrán is érinti)
Nap híre.Ja és a Herosnak hálistennek.nincs köze hozzà csak tőlük bérlik a csarnokot.
Vajuk be őszintén egy igen fontos részlet!Nap híre.
akkor török-magyar közös cég végzi a melót?Ja és a Herosnak hálistennek.nincs köze hozzà csak tőlük bérlik a csarnokot.
Ja és a Herosnak hálistennek.nincs köze hozzà csak tőlük bérlik a csarnokot.
Azt illik előre leszögezni.valóban a kép csak illusztráció
Naaaa most kiderült miért tartott ennyi ideig letárgyalni velük.... szégyelnek minket
Miért lett letakarva a 2 céglogó a török fényképen ?
Szerintem az a kép még a nyitás előtt készült, még mielőtt felkerültek volna a matricák. Régebben sokat szervezetem kiállításon való részvételt az akkori cégemnek - elég gyakori, hogy az installáció az utolsó pillantaba készül el vagy még akkor sem...
Nyitás előtt negyed órával még pakoltak.Szerintem az a kép még a nyitás előtt készült, még mielőtt felkerültek volna a matricák. Régebben sokat szervezetem kiállításon való részvételt az akkori cégemnek - elég gyakori, hogy az installáció az utolsó pillantaba készül el vagy még akkor sem...
Szemből nézve a jobb oldali logó az melyik cég? Aselsan?
HT DivisionSzemből nézve a jobb oldali logó az melyik cég? Aselsan?