És mi lett a megállapodás? Lesz sok NMS?Gidránok már szerelődnek itthon is. kaposváron. NMS ről meg nemrég zárúlt le a megállapodás. (amire azthittétek hogy a gidrán is érinti)

És mi lett a megállapodás? Lesz sok NMS?Gidránok már szerelődnek itthon is. kaposváron. NMS ről meg nemrég zárúlt le a megállapodás. (amire azthittétek hogy a gidrán is érinti)

lessz több féle verzióba és akár magyar variációkkal (magyar hozzáadott integrált eszközökkel.) ha minden igaz.És mi lett a megállapodás? Lesz sok NMS?
Ez a kép Törökországban készült, még kb. augusztusban.
valóban a kép csak illusztráció. de szerintem pár napon esetleg héten bellül lessz sajtónyílvános felvétel is a neten. a szerelésről. d lehet csak a késztermék lessz lencsevégre kapva szokás szerint. bár szerintem egy kisvideót is megérne mert nagy az érdeklődés a gidrán iránt.Ez a kép Törökországban készült, még kb. augusztusban.
Augusztusban mondták, hogy októbertől kezdődhet majd valami Kaposváron, de még a hivatalos bejelentésre várunk....
Még egyik se. A Gidránok napokon belül jönnek szerelődni az NMS megállapodás még nem zárult le csak nagyon közel van hozzá.Gidránok már szerelődnek itthon is. kaposváron. NMS ről meg nemrég zárúlt le a megállapodás. (amire azthittétek hogy a gidrán is érinti)
Nap híre.Ja és a Herosnak hálistennek.nincs köze hozzà csak tőlük bérlik a csarnokot.

Vajuk be őszintén egy igen fontos részlet!Nap híre.
akkor török-magyar közös cég végzi a melót?Ja és a Herosnak hálistennek.nincs köze hozzà csak tőlük bérlik a csarnokot.
Ja és a Herosnak hálistennek.nincs köze hozzà csak tőlük bérlik a csarnokot.
Azt illik előre leszögezni.valóban a kép csak illusztráció

Naaaa most kiderült miért tartott ennyi ideig letárgyalni velük.... szégyelnek minket

Miért lett letakarva a 2 céglogó a török fényképen ?

Szerintem az a kép még a nyitás előtt készült, még mielőtt felkerültek volna a matricák. Régebben sokat szervezetem kiállításon való részvételt az akkori cégemnek - elég gyakori, hogy az installáció az utolsó pillantaba készül el vagy még akkor sem...

Nyitás előtt negyed órával még pakoltak.Szerintem az a kép még a nyitás előtt készült, még mielőtt felkerültek volna a matricák. Régebben sokat szervezetem kiállításon való részvételt az akkori cégemnek - elég gyakori, hogy az installáció az utolsó pillantaba készül el vagy még akkor sem...
Szemből nézve a jobb oldali logó az melyik cég? Aselsan?

HT DivisionSzemből nézve a jobb oldali logó az melyik cég? Aselsan?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..