Én meg a twitteren. Biztosítjuk a telhes lefedettséget.Sajnos nincs hír. Ha új híreket találunk, már itt is megosztjuk. Ennek ellenére követem a cég LinkedIn-fiókjához kapcsolódó embereket abban a reményben, hogy talán találok valami újat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én meg a twitteren. Biztosítjuk a telhes lefedettséget.Sajnos nincs hír. Ha új híreket találunk, már itt is megosztjuk. Ennek ellenére követem a cég LinkedIn-fiókjához kapcsolódó embereket abban a reményben, hogy talán találok valami újat.
Terhes fedezettség.Én meg a twitteren. Biztosítjuk a telhes lefedettséget.
Szerintem erre számíthattok hamarosan ha ilyen intenzíven offoltok egy technikai topikot.
Terminátor felkel az ágyából, és látja a Gidran topic legújabb megjegyzéseit.
Ami szerintem egy nomádA képek tanulsága szerint van egy eddig nem látott gidrán táborfalván.
Megismerkedtek a logisztikai szakterület munkájával
Véget ért az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) által szervezett harcos-logisztikus honvédelmi tábor, amit Táborfalván, az MH Katonai Közlekedési Központ objektumában tartottak. A közel egy hétig tartó rendezvényen 31 gyerek vett részt.honvedelem.hu
Nem. A Nomád páncéllemezének a hajlítása elölről-hátra határozottan felfelé tart. Ez pedig vízszintesen, mint a Yalcin/Gidrán.Ami szerintem egy nomád
A képek tanulsága szerint van egy eddig nem látott gidrán táborfalván.
Megismerkedtek a logisztikai szakterület munkájával
Véget ért az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) által szervezett harcos-logisztikus honvédelmi tábor, amit Táborfalván, az MH Katonai Közlekedési Központ objektumában tartottak. A közel egy hétig tartó rendezvényen 31 gyerek vett részt.honvedelem.hu
Én a magasságából gondoltam, azt hogy nomád, de szerintem ez a felderítő GidránNem. A Nomád páncéllemezének a hajlítása elölről-hátra határozottan felfelé tart. Ez pedig vízszintesen, mint a Yalcin/Gidrán.
Egyébként tévesen írtam, a leírás alapján Kecskeméten is készülhetett a kép.
Akkor az Ejder Yalcin, és csak egy techdemo.Én a magasságából gondoltam, azt hogy nomád, de szerintem ez a felderítő Gidrán
Ez tavalyi. Ez a hiraggregator forum mindig le van maradva honapokkal.
Persze, utána néztem csak a dátumát, hogy betettem, aztán meg úgy voltam vele, hogy mindegy.Ez tavalyi. Ez a hiraggregator forum mindig le van maradva honapokkal.
Ettől ne félj!Na ettől félek a Gidránnal is! Akkora tömeg mint az Ural, de 6 helyett 4 keréken.
Oroszok Az Igazság Oldalán
Az első videó MaxxPro páncélozott járművekről, amelyet az UAF kapott az Egyesült Államokból. A videón két autó fut az úton. És a látottakból ítélve nem túl sikeres - az autó elakadt.t.me
Néha jó ha van tömeg a keréken (traktor orr meg keréksúly sem viccből van).Na ettől félek a Gidránnal is! Akkora tömeg mint az Ural, de 6 helyett 4 keréken.
Oroszok Az Igazság Oldalán
Az első videó MaxxPro páncélozott járművekről, amelyet az UAF kapott az Egyesült Államokból. A videón két autó fut az úton. És a látottakból ítélve nem túl sikeres - az autó elakadt.t.me
Véletlenül láttam az ATV haditechnikai/katonai műsorát amelyben a Gidránról is szó volt, engem meglepett,hogy milyen fejlett tűzoltórendszer van a Gidránokban....
Ez egy új adás volt vagy vmi régit néztél?Véletlenül láttam az ATV haditechnikai/katonai műsorát amelyben a Gidránról is szó volt, engem meglepett,hogy milyen fejlett tűzoltórendszer van a Gidránokban....