gondolom valamelyik szimulátor rész lehetettEz egy új adás volt vagy vmi régit néztél?
gondolom valamelyik szimulátor rész lehetettEz egy új adás volt vagy vmi régit néztél?
Nincs új rész, a régi adásokat ismételgetik.Ez egy új adás volt vagy vmi régit néztél?
Ahogy az előttem szólók is elmondták valamelyik régebbi adás lehetett.Ez egy új adás volt vagy vmi régit néztél?
Egy bizonyos talajnyomásig jó lehet. De nem viccből csinálják a 3-4 tengelyes teherautókat, meg a lánctalpas gépeket!Néha jó ha van tömeg a keréken (traktor orr meg keréksúly sem viccből van).
Azért írtam néhát. Összkerekesen is ott az orrsúly.Egy bizonyos talajnyomásig jó lehet. De nem viccből csinálják a 3-4 tengelyes teherautókat, meg a lánctalpas gépeket!
A traktorok orrsúlya pedig sokszor csak azért van, hogy ne emelje fel az elejét. Pl a sok csak hátsó kerék hajtású traktor.

www.portfolio.hu

www.portfolio.hu
				Majd meglátjuk!Azért írtam néhát. Összkerekesen is ott az orrsúly.
Ertheto okbol, ez felderito.Elég Karácsonyfa!.

M2-es nehézgeppuskát lehet felszerelni.
Úgy emlékszem kötelező kirakni minden kitelepüléskor olajfelfogó edényt. De lehet, hogy csak a természetvédelmi területekre vonatkozik.
Azt hittem chilis bab van benne!Úgy emlékszem kötelező kirakni minden kitelepüléskor olajfelfogó edényt. De lehet, hogy csak a természetvédelmi területekre vonatkozik.
Minden esetre nem jelenti azt, hogy szükség volna rá, csak előírás.
Esetleg ehhez a rendelkezéshez van köze:Azt hittem chilis bab van benne!
Igen kötelező ilyenkor.Úgy emlékszem kötelező kirakni minden kitelepüléskor olajfelfogó edényt. De lehet, hogy csak a természetvédelmi területekre vonatkozik.
Minden esetre nem jelenti azt, hogy szükség volna rá, csak előírás.
Krumplis hal!Azt hittem chilis bab van benne!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..