Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem hittem volna, hogy ez lesz az új T-72-esTeljesen nyilvánvaló, hogy a 2 mintának semmi köze nincs egymáshoz. Itt koncepció váltás néz ki. Vagy szimplán csak teszt mindkettő.
Azért nem írtam én sem, hogy 100%. Kérdés, hogy melyik lobbi lesz az erősebb.A németek gyártanak egy dingo-t is ami eléggé fasza.
Ahogy @krisss is írta, ha az RM nem látna benne fantáziát nem szállt volna bele..A. Németek . A survivior-R helyett. Törököt. Nagyszámban. Érted hogy miről beszélsz?
Dingo., Fennek, Mowag Eagle, Mungo ESK....
Abban viszont biztos vagyok hogy nem a németek fogják venni.Ahogy @krisss is írta, ha az RM nem látna benne fantáziát nem szállt volna bele..
Hát ha ők éppen nem is, de kisebb államok akiknek nincs sajátjuk azok fognak szerintem.Abban viszont biztos vagyok hogy nem a németek fogják venni.
A kérdés, hogy milyen áron?A németek gyártanak egy dingo-t is ami eléggé fasza.
A németek gyártanak egy dingo-t is ami eléggé fasza.
Abban viszont biztos vagyok hogy nem a németek fogják venni.
Mi ertjuk, te beszélsz folyamatosan hulyesegeket, lasd itt is - milyen torokoktol, mi torok, mi a banatot kevertel megint ossze?A. Németek . A survivior-R helyett. Törököt. Nagyszámban. Érted hogy miről beszélsz?
Ebből kb a KMW-s Fennek ami jó és ez a magyar-RM termék tökéletes ellenajánlatA. Németek . A survivior-R helyett. Törököt. Nagyszámban. Érted hogy miről beszélsz?
A. Németek . A survivior-R helyett. Törököt. Nagyszámban. Érted hogy miről beszélsz?
Dingo., Fennek, Mowag
Ne etessétek a trollt, mondom. Össze-vissza beszél hülyesegeket.Ebből kb a KMW-s Fennek ami jó és ez a magyar-RM termék tökéletes ellenajánlat
Ha neki ettől jobb napja lesz, én nem rontom el nekiNe etessétek a trollt, mondom. Össze-vissza beszél hülyesegeket.
Direkt csinálja, szerintem ő az, aki az fb-n hencegett erről.Ha neki ettől jobb napja lesz, én nem rontom el neki
Azt láttam én is, de neki Zoltán volt a neve.Direkt csinálja, szerintem ő az, aki az fb-n hencegett erről.
A nickje lehet bármi.Azt láttam én is, de neki Zoltán volt a neve.
Szerintem a rheinmetall lát benne potenciált, szóval majd kiderül mi lesz belőle.
Lehet de akkor nem hiszem, hogy polgári nevet adott volna magának.A nickje lehet bármi.
Én arra gondolta, és értettem, hogy majdnem biztos vagyok benne, hogy magát az acélt - legyen szó bármelyik részéről is bármelyik járműnek - szerintem méretre szabva, vágva, élre hajlítva, stb kapják.
A többi részt futóműstől, váltóstól, motorostól egészen az elektronikáig pedig adott, azon pláne nincs mit csinálni a beszerelésen kívül.
De persze kíváncsian várom, és nem drukkolok neki, vagy szólom le, bárhogy is lesz. Mert szerintem mindegyikkel csak jól járhatunk.
A Stanag 3-4-5, az a Török cuccokon is Stanag 3-4-5.A. Németek . A survivior-R helyett. Törököt. Nagyszámban. Érted hogy miről beszélsz?
Ez teljesen így van, csak egyetérteni tudok. Amink nincs az a páncél gyártás, talán ezek miatt gondolom úgy ahogy gondolom, és azért is mert az évi kis darabszám (20-30-50-100?) nem igazán igényel nagy és drága automata gyártó sorokat, magas fokú automatizáltságot.Az autógyártásban, amikor feláll egy gyár, először összeszerel. Aztán megmunkál, ha már kellő a tapasztalat és gyárt. Majd további idő elteltével, ha az anyacég elégedett ,a fejlesztés bizonyos szegmenseit is ide hozza. Legjobb példa erre az AUDI. De már az Opelnél is ez volt, ahol jómagam is dolgoztam elég sokáig. A pilot motorokat évekig nyomták, a CVT automata váltót, ami az USA piacra ment, pedig Szentgotthárdon fejlesztették részben ,a gyártási technológiát pedig teljesen.
Nem hittem volna, hogy ez lesz az új T-72-es
Azt láttam én is, de neki Zoltán volt a neve.
Direkt csinálja, szerintem ő az, aki az fb-n hencegett erről.