Szerintem egészen jól működik.mintha a nato zoldet nem sikerult volna eltalalnia a torokoknek vagy en latom rosszul?![]()
	Szerintem egészen jól működik.
Sokat számít a foltok aránya és elhelyezkedése.
A szürke/fekete egy gondolatnyit másabb, a barna erősebb, ami kevésbé természetidegen eredményt hozott.
A távolabbi jármű jól illeszkedik a környezetébe a képen.
![]()
Azt hitted ötletszerűen készítik "foltozó művészek"?Nem tudtam, hogy az álcázás mintàja minden járműnél azonos.![]()

Mondjuk így egy grafikai elemző programmal simán a foltok jellemző alakja és elrendezése alapján ki lehet szúrni az elrejtett gépeket. (szerintem)Azt hitted ötletszerűen készítik "foltozó művészek"?
A hadseregben szinte mindenre van szabvány, előírás - az lenne a furcsa ha mások lennének. Még korábban érkezett Gidránokat is átfestették az új mintára!
1. ilyen géppel kevesen rohangálnakMondjuk így egy grafikai elemző programmal simán a foltok jellemző alakja és elrendezése alapján ki lehet szúrni az elrejtett gépeket. (szerintem)
Nem tudtam, hogy az álcázás mintàja minden járműnél azonos.![]()
	Van benne technika bőven. Mihez tartoznak? Kódolt, zavarvédett rádió, jelerősítő, vagy a fegyvertorony?
Gidrán:
![]()
Van benne technika bőven. Mihez tartoznak? Kódolt, zavarvédett rádió, jelerősítő, vagy a fegyvertorony?

Köszönöm!
Köszönöm az összes választ kérdésemre!Azt hitted ötletszerűen készítik "foltozó művészek"?
A hadseregben szinte mindenre van szabvány, előírás - az lenne a furcsa ha mások lennének. Még korábban érkezett Gidránokat is átfestették az új mintára!

Ilyenkor jön a kérdés.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..