[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Minden valamirevaló árajánlatot - és ebből kifolyólag szerződést - úgy csinálnak meg, hogy a lehetséges kockázatokat beleépítik az árba.
Az hagyján, hogy az ár alapból tartalmazza, mi már ezen felül régóta a hosszútávú szerződések árait minden 1 év után inflációval módosítjuk, valamint a kezdeti árba nyíltan bele van kalkulálva egy extra 15% a "váratlan" felmerülő költségekre.... Én meg csak pislogok milyen pénzek repkednek....

Hát ilyet mèg èn sem hallottam. :eek:

De lehet hivatalosan ez a neve a gidránon.
Mondjuk a csípő magasságban úgy sem lehetne célzottan kilőni, de néhány kidobott kézigránát elveheti az ellenség kedvét, hogy közelebb jöjjön és esetleg kirángasson a járgányból... talán COINT/békefenntartó jellegű műveleteknél lehet talán hasznos...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Azért is beteszem direktben a videót.

Hát ilyet mèg èn sem hallottam.

Kicsit off... Emlékeim szerint, a BMP-1 tetőnyílásainak is az volt a hivatalos megnevezése hogy, gránátdobó nyílás. Vagy valami ilyesmi.

800px-BMP-1-latrun-2.jpg

• Tetszik
Reactions: bel
Rajkocsi confirmed :D
162. oldal:
“Például ma a Magyar Honvédségben a lövészrajok nyolcfősek. Szállítóeszközük a BTR–80/A gyalogsági és az újonnan rendszeresített Gidrán többcélú harcjármű- vek.”
Már megkezdődött a honvédség járműveinek leváltása a huszonegyedik század követelményeinek megfelelő típusokra. Jó példa erre a currus aries moduláris autóbusz, és a suzuki vitara katonai személyautó.

Honvéd high-tech 5. rész, a Gidrán

Nincs benne új infó. Néhány jó snitt, és úgy tűnik őszintén szereti a sofőr.

Honvéd high-tech 5. rész, a Gidrán

Nincs benne új infó. Néhány jó snitt, és úgy tűnik őszintén szereti a sofőr.
De van.

Irányzott lőtávolság 6000m. :D :D :D

Mivel basszus. 12.7-el.:D:D:D

Amúgy nem rossz kis videó.