Itt jók a színek! Jól rejt!
Itt jók a színek! Jól rejt!
Ki kell ábrándítsalak, a fotó kedvéért művészi okokból torzítottak a színek és ráadásul hatalmas vignettálás is van a képen.Itt jók a színek! Jól rejt!
Ezek sem színhelyes fotók és az exponálással lett babrálva.
Ezekre a tépett zsákokra is közbeszerzéssel tesznek szert?
A honvédségi hivatalosokon van valami elbaszott egységes szürke filter, nemtom a LHSN-en mit használ.Ki kell ábrándítsalak, a fotó kedvéért művészi okokból torzítottak a színek és ráadásul hatalmas vignettálás is van a képen.
Ezek sem színhelyes fotók és az exponálással lett babrálva.
Vicces egyébként, hogy még a sokat szidott homoksárga összetevő is jobban néz ki élőben mint bármilyen képen. Nem azt jelenti, hogy tökéletes lenne, de a fotók torzítanak a valóságon.A honvédségi hivatalosokon van valami elbaszott egységes szürke filter, nemtom a LHSN-en mit használ.
Amíg csempekereskedelemben dolgoztam, mennyit kellett magyaráznom ezt a népeknek!Vicces egyébként, hogy még a sokat szidott homoksárga összetevő is jobban néz ki élőben mint bármilyen képen. Nem azt jelenti, hogy tökéletes lenne, de a fotók torzítanak a valóságon.
Ebből a vieóból lett kivágva
"A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként a Magyar Honvédség (MH) többcélú 4x4-es járművek rendszeresítését tervezte. Ennek eredményeként döntés született, melynek során egy harci körülmények között is már bizonyított török jármű módosított és megfelelően felszerelt változata került beszerzésre.
Direkt nem másoltam be a szöveget mert félrevezető..."A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként a Magyar Honvédség (MH) többcélú 4x4-es járművek rendszeresítését tervezte. Ennek eredményeként döntés született, melynek során egy harci körülmények között is már bizonyított török jármű módosított és megfelelően felszerelt változata került beszerzésre.
A HT Division Zrt a Magyar Honvédség részére szállíott különböző típusú és rendeltetési célú eszközöket.
Az Aselsan magyarországi meghatalmazott képviselőjeként a HT Division gondoskodott arról, hogy ezekre a járművekre a török cég távirányítós fegyverállomása és akusztikus lövésérzékelő megoldása kerüljön felszerelésre."
Én csak azért másoltam, be mert az új infó, hogy a HT lett az alsesan magyarországi képviselője....Direkt nem másoltam be a szöveget mert félrevezető...
Még..Én csak azért másoltam, be mert az új infó, hogy a HT lett az alsesan magyarországi képviselője....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..