[HUN] Embraer KC-390 Millennium

Jah, hogy AI-t kérdezgetsz
Nem azt kèrdeztem.
A google-ba írtam be.
1 db magyar nemzetes cikket hozott be.

Ma meg mèg az èn írásomat is. :D :rolleyes:

honvédség Kc-390, átváltok képekre, ott a 20 képből 19-en ott a gépen a feltűnő, több méteres csonk, meg is van a keresett válasz
Mert az volt az első. Persze, hogy arról van sok kèp.

De ha leszerelhető akkor nehèz kèrdès.

Azt, hogy az utántöltő csonk a második géphez érve már elfogyott. EVS, meg hasonló "úri huncutságok" (amik amúgy szériatartozékok) pedig soha nem is voltak...

És, hogy radar egyáltalán van-e a gépekben, azt senki nem tudja, vagy nem meri elmondani.
mar megint kihereljuk azt a technikat amit veszunk.

• Szomorú
Reactions: gafzhu and bel
mar megint kihereljuk azt a technikat amit veszunk.

Igen, sajnos megint elkezdődött ez a szarakodás... És különösen nagy szívfájdalmam ez ennél a gépnél, mert nekem mindig is nagyon tetszett ez a gép, nagyon örültem, amikor kiderült, hogy ilyet veszünk és álmomban nem gondoltam volna, hogy olyan alapvető dolgokat, mint pl. az EVS, stb. amik tényleg 21. századivá teszik ezt a gépet, mi és csakis mi (mert a brazil és a portugál gépekben benne van) szándékosan nem kérjük bele. És még csak ki sem derült volna ez, ha nem lenne szemmel látható a "lelemezelt" helye. Az sajnos, vagy szerencsére(?) nem látható, hogy a multifunkciós radarral mi a helyzet, de ezek után szinte biztos, hogy az sincs benne. És olyan dolgok ezek, amik már minden újabb normális utasszállítóban, vagy bizjet-ben is benne vannak amúgy. Szóval igazi szégyen....

mert nekem mindig is nagyon tetszett ez a gép, nagyon örültem, amikor kiderült, hogy ilyet veszünk
Úgy megtapogatnám minden porcikáját :rolleyes:
67b30b0e24e75106087531.jpg

67b30b103edc0928128575.jpg

Az EVS-ért mondjuk tényleg kár,...de nem olyan, ami ne lenne pótolható, gombokért, valamikor...

• Tetszik
Reactions: BJani and bel