Minimi?Amúgy mióta nema zrínyi média csinálja a videókat hanem az alakulatok komm részlegei maguknak azóta a színvonal meredeken emelkedik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Minimi?Amúgy mióta nema zrínyi média csinálja a videókat hanem az alakulatok komm részlegei maguknak azóta a színvonal meredeken emelkedik.
van egy minimális darabszám tatán meg hódmezőn is.Minimi?
Mi célból?van egy minimális darabszám tatán meg hódmezőn is.
Mi a státusza a miniminek? Rendszeresítjük, vagy csak érdekesség, esetleg csak mutogatni van?
KM-nek lett véve csak keresztképzés miatt van a kinizsinél, régebben ezt írta krisss aztán nem tudom, hogy azóta változott-eMi a státusza a miniminek? Rendszeresítjük, vagy csak érdekesség, esetleg csak mutogatni van?
Nem keresztképzés keretében van náluk.KM-nek lett véve csak keresztképzés miatt van a kinizsinél, régebben ezt írta krisss aztán nem tudom, hogy azóta változott-e
Szerintem csak próbálnak rávenni hogy olvasd végig a 3 oldalas topikot, mert itt meg van minden infó ami fél év alatt kiderült.Titkos?
Ezidáig nem igazán derült ki mi a helyzet.Szerintem csak próbálnak rávenni hogy olvasd végig a 3 oldalas topikot, mert itt meg van minden infó ami fél év alatt kiderült.
Szerintem kb. jól foglaltad össze a topikot... csak az mardt ki hogy Tata is kapott. Így úgy tűnik hogy ahol NATO-nak felajánlott egység/modern technika van, oda vettek. A Gestamennel meg majd lesz valami.Ezidáig nem igazán derült ki mi a helyzet.
Szolnok kapott, hódmezőn csak keresztképzés van, nem is csak keresztképzés, de csak minimál mennyiség...
Szóval nem tudni mi értelme az egésznek, és szerintem jogosan van feszegetve a téma.
Azt tudjuk hogy: a szakma minimit akar, a politika keresztül húzta a tárgyalásokat ezzel teret engedve a gestamenes szenvedésnek, ami a szakma szerint a legjobb szándékuk ellenére is silány, és az is lesz még hosszú évekig.
Erre egyszer csak megjelenik a minimi, de a szokásos homeopátiás mennyiségben.
És megint a honvédelem látja a kárát.Szerintem kb. jól foglaltad össze a topikot... csak az mardt ki hogy Tata is kapott. Így úgy tűnik hogy ahol NATO-nak felajánlott egység/modern technika van, oda vettek. A Gestamennel meg majd lesz valami.
NaaaaaaaaSzerintem kb. jól foglaltad össze a topikot... csak az mardt ki hogy Tata is kapott.
van egy minimális darabszám tatán meg hódmezőn is
Szerintem csak próbálnak rávenni hogy olvasd végig a 3 oldalas topikot, mert itt meg van minden infó ami fél év alatt kiderült.
J.G. összefoglalta a topikban leírtakat, de kihagyta a felsorolásból Tatát. Nem azt írtam, hogy a topikban nem szerepelt, hanem hogy a felsorolásából kihagyta. Te meg félreértetted amit írtam...Naaaaaaaa
Igazad van, az lemaradt. De nem azért értetlenkedek, mert nem olvasom a topicot, vagy ne látnék át ilyen csekély információt.J.G. összefoglalta a topikban leírtakat, de kihagyta a felsorolásból Tatát. Nem azt írtam, hogy a topikban nem szerepelt, hanem hogy a felsorolásából kihagyta. Te meg félreértetted amit írtam...
Bármelyik hegesztő munkást megkérdezed azt fogja rá mondani, hogy ez taknyolás és nem hegesztés.Látom ez normális a minimi-nél, csak nagyon meglepő. Első ránézésre gányolásnak tűnt, nem is tudok rájönni mi ez. Szegecs, sajtolva és heggesztve?
Mégis minden minimi tok pontosan így készül, pontosan ilyen végeredménnyel.Bármelyik hegesztő munkást megkérdezed azt fogja rá mondani, hogy ez taknyolás és nem hegesztés.
Talán ponthegesztővel készül. Összenyomod a felületet, elsütöd és készen van. Bár amit én láttam, ott ennél szebb volt a végeredmény. Valószínűleg ez csak a külső része, és belül rendesen össze van hegesztve.Mégis minden minimi tok pontosan így készül, pontosan ilyen végeredménnyel.
Érdekesnek találom, de valószínűleg semmi jelentősége.
Ha nem jó, akkor a hsználat közben ki fog jönni. Csak az nem mindegy, hogy mikor és hol...Mégis minden minimi tok pontosan így készül, pontosan ilyen végeredménnyel.
Érdekesnek találom, de valószínűleg semmi jelentősége.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..