Nyiszrahedli T-72…az a gémcsárcserer...de a magyar az FOS...valamelyik nap jártam bent a CURRUS-nál. dögivel áll benn a nyugati technika, javíthatatlanul. mert nincs hozzá megfelelő szerszám, alkatrész.
de ott vannak az izraeli t-72-ek is. eldugva.
a szerelő soron meg egy csomó javítandó technika. rengeteg munkájuk van.
Mondom, felhívom este a Dagi hugicáját...Ez ok, csak azt áruld el hogy 40 tankkal meg egy vödör loszerrel kivel is tudnánk védelmi háborút folytatni?
Ettől még Szlovénianak is több van.
Ha meg nem tudjuk most este 23:10-kor megvedeni magunkat akkor minek ez az egész koceraj? 10 milliárd forint körül van a Leopard darabja, azért már egy fél kórházat fel lehet építeni.
A Dagi tudna adni...Persze 20 mm a gépágyú, persze 6 fő a szállított gyalogság ha alapkivitelt nézünk. Egyebekben mi lenne más?
Na meg aztán az elmúlt években én végig ezt preferáltam:
8 fő deszant, lehet rá RCWS-t rakni. Rettenetes nagy átalakítást nem igényel amivel lehet lopni az időt. Az első Lynx-ek érkezéséig már zászlóalj szinten lehetne a képzés ami ha jól sejtem jelenleg talán már elérte a raj léptéket.
North Korea unveils new wheeled tank destroyer
During a recent visit to the Academy of Defense Science, North Korean leader Kim Jong Un inspected various weapon system models, including a new wheeled tank destroyer. The new combat vehicle, resembling the Chinese-made ST1 8x8 tank destroyer, is based on the 8x8 M-2020 armored personnel...
defence-blog.com
NORINCO Type 63 (YW531) Armored Personnel Carrier (APC)
Detailing the technical specifications, development, and operational history of the NORINCO Type 63 (YW531) Armored Personnel Carrier (APC) including pictures.
www.militaryfactory.com
VTT-323 (M1973 Sinhung) Armored Personnel Carrier (APC)
Detailing the technical specifications, development, and operational history of the VTT-323 (M1973 Sinhung) Armored Personnel Carrier (APC) including pictures.
www.militaryfactory.com