Hmmm, valaki aki szeretne hogy meg autóztassak irja mar le mi azMégis mi másról lehetne szó...

Hmmm, valaki aki szeretne hogy meg autóztassak irja mar le mi azMégis mi másról lehetne szó...
Már csak egy évet kell várni a 2025-ös zárszámadásra, hátha abban is lesz majd valami, ami alapján találgathatunk majd valamiről valamit nulla információ alapján...Hmmm, valaki aki szeretne hogy meg autóztassak irja mar le mi az![]()
Vagy meg lehet nézni a KONSBERG DEFENCE tavalyi pénzügyi jelentését. Sőt lehet már van 2025 első féléves is.Már csak egy évet kell várni a 2025-ös zárszámadásra, hátha abban is lesz majd valami, ami alapján találgathatunk majd valamiről valamit nulla információ alapján...
És mit láttál benne?Vagy meg lehet nézni a KONSBERG DEFENCE tavalyi pénzügyi jelentését. Sőt lehet már van 2025 első féléves is.
Semmit. Először meg kellene keresni. Csak mint elméleti lehetőség írtam.És mit láttál benne?
Nem kötözködésből, de itt nem találom az NGM-et, ez a PM zárszámadása. Nagy írta alá a zárszámadását, mert idén összevonták a két minisztériumot, de az NGM tavalyi elszámolása nem ebben a doksiban van. Sajnos nem vágom a logikát, honnan lehet kikeresni, így továbbra is segítséget, linket kérek az NGM-hez. KösziItt találod meg...
Pénzügyminisztérium / NGM
Az nmg identol van ergo hiaba keresed.Nem kötözködésből, de itt nem találom az NGM-et, ez a PM zárszámadása. Nagy írta alá a zárszámadását, mert idén összevonták a két minisztériumot, de az NGM tavalyi elszámolása nem ebben a doksiban van. Sajnos nem vágom a logikát, honnan lehet kikeresni, így továbbra is segítséget, linket kérek az NGM-hez. Köszi
Tessék, itt a teljes dokumentumcsomag, hátha találsz még benne valami érdekeset...Nem kötözködésből, de itt nem találom az NGM-et, ez a PM zárszámadása. Nagy írta alá a zárszámadását, mert idén összevonták a két minisztériumot, de az NGM tavalyi elszámolása nem ebben a doksiban van. Sajnos nem vágom a logikát, honnan lehet kikeresni, így továbbra is segítséget, linket kérek az NGM-hez. Köszi
Nem. Régóta külön volt Pénzügyminisztérium és Nemzetgazdasági minisztérium. Idén lett összevonva. A tavalyi elszámolásuk külön fejezet.Az nmg identol van ergo hiaba keresed.
Ja en ertettem felre mit szeretnel, igazad vanNem. Régóta külön volt Pénzügyminisztérium és Nemzetgazdasági minisztérium. Idén lett összevonva. A tavalyi elszámolásuk külön fejezet.
Remeljuk nem sokaig lesz ez a kozos ngm…Nem. Régóta külön volt Pénzügyminisztérium és Nemzetgazdasági minisztérium. Idén lett összevonva. A tavalyi elszámolásuk külön fejezet.
Semmi érdekeset nem találtam az NGM-nél, max a varpalotai védelmi ipari komplexum munkásszállójának támogatását.Tessék, itt a teljes dokumentumcsomag, hátha találsz még benne valami érdekeset...
A Magyarország 2024. évi központi költségvetéséről szóló 2023. évi LV. törvény végrehajtásáról
Az indokolás mellékletei
1. fejezeti kötet
2. fejezeti kötet
3. fejezeti kötet
4. fejezeti kötet
5. fejezeti kötet
6. fejezeti kötet
7. fejezeti kötet
Semmi érdekeset nem találtam az NGM-nél, max a varpalotai védelmi ipari komplexum munkásszállójának támogatását.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..