Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Félek, még csak most fogunk igazán nyakig beleugrani a [email protected]...Lehet rövid lesz, mert hamarosan hazajövünk. Bár akkor tuti pár éven belül vissza is megyünk.
Növelni kell a közel-keleti jelenlétet?Félek, még csak most fogunk igazán nyakig beleugrani a [email protected]...
Kérdés hogy az amik milyen erős nyomást tudnak kifejteni…
Nagyon remélem lesz erő ellenállni.
https://www.defensenews.com/smr/nat...he-middle-east-that-may-take-some-convincing/
Lehet rövid lesz, mert hamarosan hazajövünk. Bár akkor tuti pár éven belül vissza is megyünk.
Nekik van igazuk. Semmi közünk ott ahhoz, hogy hogy akarják a sarokba pálcázni Iránt!Románia kiugrott.
A hivatalos szöveg szerint "csapatainkat ideiglenesen Kuvaitba helyeztük át, ahol tovább szolgállják az ISIS elleni koalíció ügyét"
Jó, de át is állhattak volna és akkor megnéztem volna a dáko-mohamedán Orbanjukat, ahogy a konstantai mecsetben csókolgatja a szőnyeget, hogy: Allahu e mare!Nekik van igazuk. Semmi közünk ott ahhoz, hogy hogy akarják a sarokba pálcázni Iránt!
Átállni nem fognak, mert az USA az erősebb, és ezt tudják ők is.Jó, de át is állhattak volna és akkor megnéztem volna a dáko-mohamedán Orbanjukat, ahogy a konstantai mecsetben csókolgatja a szőnyeget, hogy: Allahu e mare!
Kritika nélkül tolják a fősodort sajnos. Az a gondom, hogy bár a legtöbb dologban én egyet értek a PS-el, s azt is meggyőződéssel vallom hogy nekünk magyaroknak Trump még mindig jobb mint a demokrata Clinton vonal, de ettől még amikor nekünk konkrétan károkat okozó/veszélyes szitut teremt, NEM SZABADNA ész nélkül támogatni mindenben.A Pestisrácokon néhány agyalágyult fideszpropagandista lobbizik Trump őrült politikája melletti elköteleződésért, feltehetően ideológiai okból, mert ugyanolyan hazaárulók, mint a libbantak.
Olvarad a cikket?Kritika nélkül tolják a fősodort sajnos. Az a gondom, hogy bár a legtöbb dologban én egyet értek a PS-el, s azt is meggyőződéssel vallom hogy nekünk magyaroknak Trump még mindig jobb mint a demokrata Clinton vonal, de ettől még amikor nekünk konkrétan károkat okozó/veszélyes szitut teremt, NEM SZABADNA ész nélkül támogatni mindenben.
Semmi keresnivalónk mostanra ott, az az igazság, én legalább is így látom. Afganisztánt még talán el lehet adni valahogy, meg a kimondott békefenntartó missziókat, de ez túl meleg pite, nem a mi súlycsoportunk, pláne nem a mi érdekünk.
Bevallom nem olvastam, azt viszont láttam itt ott főcímekből, hivatalos kormány nyilatkozatokból, hogy full beálltunk az USA mögé, meg kitartunk etc. Ez MOST hülyeség. Semmi keresnivalónk ott, és nem nekünk kellene megkeresni az igazságot innen, ott.Olvarad a cikket?
Szabó Gergö jegyzi és abszolút az Irán elötti térdre borulás és a habzó szájú hábirús uszítás közötti mérsékletességet sürgeti.
Nem is foglal állást hanem a liberált független objektív sajtót osztotta...
Bocsi az Off-ért, de a fidesz propagandázáshoz, mert nyilván mi más lehet hozzátartozik ez is.