Nem ez egy x évvel ezelőtt piacról vett kész álcaruha.Ez a 2015 m és a boci szerelemgyereke?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem ez egy x évvel ezelőtt piacról vett kész álcaruha.Ez a 2015 m és a boci szerelemgyereke?
Jó nem egy Kifaru, Mistery Ranch vagy Eberlstock az biztos.egyébként nem tartozik a maga kategóriájában a drágák közé még jelenleg se. Csak az ukrán buli óta elszálltak az árak az egekbe.
A Karrimor SF is drágább, a Tasmanian Tiger is drágább A direct action is drágább.Jó nem egy Kifaru, Mistery Ranch vagy Eberlstock az biztos.
Igen, ez valóban így van. Csak 5.11 zsákokat kaptunk, a legnagyobbak a Cams 3.0-ák voltak. Nem lehetett szétcseszni. X év használat után még azt hoztam magammal, amikor befejeztem és még használtam 2-3 évet.egyébként nem tartozik a maga kategóriájában a drágák közé még jelenleg se. Csak az ukrán buli óta elszálltak az árak az egekbe.
Tudod a fórumon állítani a képarányt, ha 2x gyorsan rákattintasz a képre
Baazmeg ez ilyen kicsi?
Tud valaki ajánlani egy normális képfeltöltést? Mióta a faszbúk végpont titkosítja a beszélgetést nem tudok képlinket kiszedni belőle...
Hasonló a mi kabatunk is azonban mienk kurva merev ez ahogy látom nem annyira merev igaz?
Nem mert ez egy softshell kabát.Hasonló a mi kabatunk is azonban mienk kurva merev ez ahogy látom nem annyira merev igaz?
KosziNem mert ez egy softshell kabát.
Van egy membrános esővédőnk az merev anyagú kicsit.
Én személy szerint nem szeretem a softshellt. Ha hideg van fázok benne, ha esik akkor átázok, ha meleg van akkor izzadok.Nem mert ez egy softshell kabát.
Van egy membrános esővédőnk az merev anyagú kicsit.
Arra jó, hogy átmeneti időben ne a polar pulcsit vedd legfelülre, de amúgy egyetértek. Amúgy meg az osztrák polar a legjobb!!!Én személy szerint nem szeretem a softshellt. Ha hideg van fázok benne, ha esik akkor átázok, ha meleg van akkor izzadok.
Ahogy én látom : kell egy igazi téli kabát, lehetőleg minél kisebb szerelésben, amit beletömködhetünk a hordzsákjába. Kell egy igazi esõvédõ alsó-felső akármilyen rendszerű, gore tex vagy olyasmi mint a rainshield az Arktis tól. Aztán még megveszed magadnak a technikai alsó ruházatot amire szükséged van. Pl ha akár télen is nekiállok harcászkodni egy softshellben, az kurva élet hogy az fog eláztatni és nem a hó. Szarrá izzadom magam benneÉn személy szerint nem szeretem a softshellt. Ha hideg van fázok benne, ha esik akkor átázok, ha meleg van akkor izzadok.
Ez amúgy mind van csak nem mindent osztanak ki. Mag a ruházati rendszer jól átgondolt elemekből épül fel csak nekem vannak problémáim a szabással.Ahogy én látom : kell egy igazi téli kabát, lehetőleg minél kisebb szerelésben, amit beletömködhetünk a hordzsákjába. Kell egy igazi esõvédõ alsó-felső akármilyen rendszerű, gore tex vagy olyasmi mint a rainshield az Arktis tól. Aztán még megveszed magadnak a technikai alsó ruházatot amire szükséged van. Pl ha akár télen is nekiállok harcászkodni egy softshellben, az kurva élet hogy az fog eláztatni és nem a hó. Szarrá izzadom magam benne
Nekünk is tiltották afgánban.Egy időben baszkólodtak velünk ,merthogy a technikai alsóruhák mennyire gyúlékonyak. Azt mondták ha tűzben vagyok akkor ráég a bőrömre. Erre azt mondtam, ha a VAB kigyulladt alattam, akkor az aldsòruhazatom lesz a legkevesebb gondom..
És le kell rólad nyúzni utána, egy robbanás keltette forró léglöket is rá tudja olvasztani az emberre.Nekünk is tiltották afgánban.
Nem mert gyúlèkony, hanem mert könnyen olvad.
Ráolvad a bőrre ès vèged, nem kell közvetlen èrintkezned a tűzzel.
A szabás alakul te is tudod.Ez amúgy mind van csak nem mindent osztanak ki. Mag a ruházati rendszer jól átgondolt elemekből épül fel csak nekem vannak problémáim a szabással.