Ez francia sajátosság lesz.Harcban is megy veled, ott az oszlop végén...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez francia sajátosság lesz.Harcban is megy veled, ott az oszlop végén...
De ez nem alapcucc beszerzés. A digitális katona harcászati only de közben ruhazati szakanyag is van beszerezve. Másik kassza.Alapcucc.
Komoly,vízmentes zsàkok.
Harcban is megy veled, ott az oszlop végén...
Passzolom, viszont làttam hasonlòt afrikàban màs csapatoknàl is.Ez francia sajátosság lesz.
Értettem.De ez nem alapcucc beszerzés. A digitális katona harcászati only de közben ruhazati szakanyag is van beszerezve. Másik kassza.
A pokolban.azt mondjátok meg inkább gyorsba, hogy hol is adnak akkor alapból Prada cuccokat?
Könyörgöm, de dobálj már fel ilyen magas labdákat.azt mondjátok meg inkább gyorsba, hogy hol is adnak akkor alapból Prada cuccokat?
hm?Könyörgöm, de dobálj már fel ilyen magas labdákat.
Átmásolták és az eredetit titkosították az alapján amit olvastam
Nem lett beszerezve pont az ára miatt, hanem helyette jóval nagyobb mennyiségben 3 napos zsákok lettek véve. Azokat már láthattátok egy csomó videón.
Hetes zsákra igazából csak a könnyű alakulatoknak.van szüksége. Pl felderítők.Micsoda huszárvágás!
A két háromnapos mellé már csak egy szatyor kell, és pont megvan a hely egy egész hétre.
Nem tudom hogy csinaljak a kollegak.Micsoda huszárvágás!
A két háromnapos mellé már csak egy szatyor kell, és pont megvan a hely egy egész hétre.
Azt hogy a rákba csinálod?Nem tudom hogy csinaljak a kollegak.
De en szolgalatba egy 6 napossal jarok es a felszerelesemen tul a kajam mar alig fer bele
Mondjuk lehet nem csak bele baszni kene a dolgokat
Eleinte szepen minden rendezetten bele raktam. Nagyon jol elfertem de mara mar nem mondjuk tobb is lett a felszereles.Azt hogy a rákba csinálod?
És ez miért jobb!? A felsőn a zsebeket is elhagyták?! Nekem ez puritánabbnak tűnik!
Minden megmaradt rajta ami volt, csak rejtett emiatt nem látod.És ez miért jobb!? A felsőn a zsebeket is elhagyták?! Nekem ez puritánabbnak tűnik!
És akkor min javítottak? Miért jobb? Mert minden rejtett?Minden megmaradt rajta ami volt, csak rejtett emiatt nem látod.
Sok dologban javítottak, plna szabásán a nadrágnak aminszerintem a legfóntosabb.És akkor min javítottak? Miért jobb? Mert minden rejtett?
Igen, valóban félreérthető volt az eredeti komment