Semmi ilyesmi. Az l betű nem összekeverhető au i betűvel.Igen, valóban félreérthető volt az eredeti komment
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Semmi ilyesmi. Az l betű nem összekeverhető au i betűvel.Igen, valóban félreérthető volt az eredeti komment
Van felső zseb csak nem fedeles hanem belenyúlós. Testhezállóbb (ez mondjuk bob deszka testén nem feltűnőbb) a nadrágra deréknál es a térdeknèl sztreccs betéteket kapott és végre nem lóg az ülepe.És ez miért jobb!? A felsőn a zsebeket is elhagyták?! Nekem ez puritánabbnak tűnik!
Aha jobban tetszik a csajoknak mi?Van felső zseb csak nem fedeles hanem belenyúlós. Testhezállóbb (ez mondjuk bob deszka testén nem feltűnőbb) a nadrágra deréknál es a térdeknèl sztreccs betéteket kapott és végre nem lóg az ülepe.
Így jobban tudsz mozogni benne.
Új bocskai is kiosztásra kerül?Van felső zseb csak nem fedeles hanem belenyúlós. Testhezállóbb (ez mondjuk bob deszka testén nem feltűnőbb) a nadrágra deréknál es a térdeknèl sztreccs betéteket kapott és végre nem lóg az ülepe.
Így jobban tudsz mozogni benne.
2 féle van próbánÚj bocskai is kiosztásra kerül?
Mindkettőt láthattuk már? Linkeltem néhányszor azt, amiben Lőrincz Gábor (az aktuális rendfokozatát nem tudom) mutatkozott néhányszor.2 féle van próbán
Nem különösebben mindkettő alacsonyabb mint a jelenlegi a siltek mások.kicsikMindkettőt láthattuk már? Linkeltem néhányszor azt, amiben Lőrincz Gábor (az aktuális rendfokozatát nem tudom) mutatkozott néhányszor.
Nagyon eltér egymástól a két féle?
És ez miért jobb!? A felsőn a zsebeket is elhagyták?! Nekem ez puritánabbnak tűnik!
Mótvá, válasz meg sehol.Sokszoros honvédségi túlárazások derültek ki a hekkertámadások nyomán
Sokszoros honvédségi túlárazások derültek ki a hekkertámadások nyomán
A kaszinókoncessziókon milliárdossá vált honvédelmi miniszternek írásbeli kérdést nyújtott be Novák Előd.magyarjelen.hu
Jó irányban halad a haderő...
A katonák úgynevezett digitális katona koncepcióhoz tartozó felszereléseinek és egyéni védőeszközeinek beérkezése folyamatos, ami jövőre sem áll le.
A fettitől 3 éve nem vettünk semmit.Lehet vesznek tőlün 1 millió pár Feti kft.-s műanyag zoknit!
???Lehet vesznek tőlün 1 millió pár Feti kft.-s műanyag zoknit!
Fetti kft! Azt hogy miről híres kerdezd @krisss-t!???
Furukawa Electric Technológiai Intézet Korlátolt Felelősségű Társaság
Tán sok volt a gombás lábú katona?A fettitől 3 éve nem vettünk semmit.
Bocsi elírtam de javítottam! Szerintem ez! Az OMSZ-nak pólót gyártottak! Arról tudok mesélni!De Te FETI-t írtál, nem FETTI-t.
Gyanítom erről:
Nalunk konkretan igen es a bakancsot is lecsereltek emiatt par eve.Tán sok volt a gombás lábú katona?
Mit hordotok?Nalunk konkretan igen es a bakancsot is lecsereltek emiatt par eve.
Olyan jo minosegu zoknink es bakancsunk lett hogy most is voltam rh ellatoban es elso kerdesem bakancs es zokni van-e?