De, de ifv még nincs eldöntve, hogy melyik lesz.Nem erről szól a t72 modernizációjuk?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De, de ifv még nincs eldöntve, hogy melyik lesz.Nem erről szól a t72 modernizációjuk?
nem értem a kérdésed.Nem erről szól a t72 modernizációjuk?
nem értem a kérdésed.
Igen, megvan rá a lehetôség, pár tízmilliárd pótlólagos kicsengetése után.“The Lance 2.0 Tower is the next generation already in use Lance family. It can be equipped according to customer requirements with various weapons systems up to 50-mm-MK.”
Tehát:
“A Lance 2.0 Tower a következő generáció, amely már használatban van a Lance családdal.
Az ügyfél igényei szerint különféle fegyverrendszerekkel felszerelhető 50 mm-MK-ig“
https://esut.de/en/2020/04/fachbeit...nx-fahrzeuge-eine-neue-kettenfahrzeugfamilie/
Áprilisi cikk, most találtam meg, elnézést ha volt már.
Csak ez az infó is bizakodásra ad okot a kaliber kérdésben. És azért a Híúz-ban van lehetőség, hogy nagyobbat “karmolhasson“ ha szükség úgy hozza.
“The Lance 2.0 Tower is the next generation already in use Lance family. It can be equipped according to customer requirements with various weapons systems up to 50-mm-MK.”
Tehát:
“A Lance 2.0 Tower a következő generáció, amely már használatban van a Lance családdal.
Az ügyfél igényei szerint különféle fegyverrendszerekkel felszerelhető 50 mm-MK-ig“
https://esut.de/en/2020/04/fachbeit...nx-fahrzeuge-eine-neue-kettenfahrzeugfamilie/
Áprilisi cikk, most találtam meg, elnézést ha volt már.
Csak ez az infó is bizakodásra ad okot a kaliber kérdésben. És azért a Híúz-ban van lehetőség, hogy nagyobbat “karmolhasson“ ha szükség úgy hozza.
Hagy kérdezzem már meg, hogy a 48db Németországban készülő Lynx specifikációján kívül milyen egyéb specifikációról tudsz még?Igen, megvan rá a lehetôség, pár tízmilliárd pótlólagos kicsengetése után.
Nem tudok róla, hogy más fegyverrel rendeltük volna, mint 30 mm. Nem értem a kérdésed okát.Hagy kérdezzem már meg, hogy a 48db Németországban készülő Lynx specifikációján kívül milyen egyéb specifikációról tudsz még?
Nem figyeltél!Nem tudok róla, hogy más fegyverrel rendeltük volna, mint 30 mm. Nem értem a kérdésed okát.
Ez már itt a kremlinológia szintje.Nem figyeltél!
A RM sajtóanyaga ezt tartalmazza:
In the second production phase, an additional 172 Lynx vehicles built in Hungary will meet in full the needs of the country’s armed forces.
Miért, tudott volna szerinted a RM időben 30mm-es ürméretnél nagyobb fegyvert a toronyba tenni, úgy, hogy közben már leszállít 48db-ot 2023 elejére? Azaz, a német gyártás beindításával, majd az első batch gyártásnak felfuttatásával, és az itthoni szakemberek betanításával, miközben készre gyártanak és tesztelnek a járműhöz egy kész 35mm-es tornyot.Ez már itt a kremlinológia szintje.
Nem hiszem, hogy ez azt jelentené, hogy nagyobb gépágyú lenne a második eresztésben, de ne legyen igazam!
Mindenesetre a Haderőfejlesztési Főcsoportfőnökség nagyon elégedett a 30 mm-el...
Igen, tudott volna. 3 év bőven elég minden integrációhoz és teszthezMiért, tudott volna szerinted a RM időben 30mm-es ürméretnél nagyobb fegyvert a toronyba tenni, úgy, hogy közben már leszállít 48db-ot 2023 elejére? Azaz, a német gyártás beindításával, majd az első batch gyártásnak felfuttatásával, és az itthoni szakemberek betanításával, miközben készre gyártanak és tesztelnek a járműhöz egy kész 35mm-es tornyot.
Ugye az itthoni gyártósorra 45db/év csúcsteljesítmény van beígérve. Namost a felfutási időszakban jó ha a fele összejön 1 évben. Miközben májusban még csak a Lance 1-et tökéletesítették az ausztrál Boxerekre.
Lance 1 turret mióta is létezik?Igen, tudott volna. 3 év bőven elég minden integrációhoz és teszthez
Csak azért sem sorolom fel a >30 mm gépágyúkat benne a Rheinmetall fegyvereivel, nézz utána magad.
Legyen ez az ő problémájuk!Lance 1 turret mióta is létezik?
Csak szólok, hogy májusban még mindig tesztelték a 30-asat!
Meg említettem már a CT40 Lockheed-es Warrior integrációját, ugye?