Honnan tudod hogy mennyit futott?? Lehet ezt a példányt már csapagyasra járatják pont azért hogy lássák mennyit bírnak a görgők terepen, extrém körülmények között....Alig pár kilométert futott és evett rendesen a görgőkből!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Honnan tudod hogy mennyit futott?? Lehet ezt a példányt már csapagyasra járatják pont azért hogy lássák mennyit bírnak a görgők terepen, extrém körülmények között....Alig pár kilométert futott és evett rendesen a görgőkből!
Nincs olyan, hogy Haderőfejlesztési Főcsoportfőnökség. A neve Haderőtervezési Csoportfőnökség, tehát a hír igaz....Ez már itt a kremlinológia szintje.
Nem hiszem, hogy ez azt jelentené, hogy nagyobb gépágyú lenne a második eresztésben, de ne legyen igazam!
Mindenesetre a Haderőfejlesztési Főcsoportfőnökség nagyon elégedett a 30 mm-el...
Ezt honnan vetted?Szerintem már a 20-30mm es gépágyukategoria az APC szint. Az IFV -k fegyverzete már e felet kezdödik , 35mm től felfelé. Remélem nem a mai kihivásoknak akar a hadvezetés megfelelni hanem a jővőbelinek. Az USA is már a M2 Bradly váltásánál már 50mm ben gondolkodik.
Kimásolod a képet és csak simán beilleszted.Hogy tudok ide képet beszúrni?
Ma lekapták hazaszállítás közben a bakonyi Hiúzt.
https://soldat-und-technik.de/2020/10/mobilitaet/24058/lynx-kf41/
Az oroszok váltottak 57-esre,az amerikaiak határozottan az 50-es gépagyút nézegetik.Ezt honnan vetted?
Az oroszok melyik eszközére gondoltál?Az oroszok váltottak 57-esre,az amerikaiak határozottan az 50-es gépagyút nézegetik.
Igazából mindenre felraktak már próbaképp egy 57 milis rcws-t amire ráfért.Az oroszok melyik eszközére gondoltál?
Az oroszok melyik eszközére gondoltál?
Igazából mindenre felraktak már próbaképp egy 57 milis rcws-t amire ráfért.
Nem értem hogy az ilyet jeleneteket miért nem vágják ki vagy veszik újra.
És hogy senkinek nem tűnik fel és nem gondol arra, hogy ez másnak is fel fog tűnni...
Igen, erről múltkor olvastam is - asszem itt rakta be valaki forrással együtt -, hogy vezetés még nagyon ragaszkodik a 30mm-hez, mert hogy az annyira bevált, és megbízható.Igazából szerintem @Parapitecus pont erre gondolhatott a kérdése feltevése folyamán, hogy a "váltottak 57-esre" meg a "felraktak már próbaképp egy 57 milis rcws-t" fogalmak azért nem teljesen ugyanazzal a jelentéstartalommal bírnak ...
Melyiket rendszeresítették?Igazából mindenre felraktak már próbaképp egy 57 milis rcws-t amire ráfért.
Igen, erről múltkor olvastam is - asszem itt rakta be valaki forrással együtt -, hogy vezetés még nagyon ragaszkodik a 30mm-hez, mert hogy az annyira bevált, és megbízható.
Én arra gondolok, hogy 75mm-es toronnyal jobb lenne, meg ha felraknánk a tetejére meg egy minuteman II-t igy függőlegesen akkor lenne benne potencial. Ja meg kellene meg hozza egy nagy energiaju lezer fegyver is, gondoltam azt a jobb oldalra a torony melle meg be lehetne tenni.
Na akkor lehetne olyan alkalmazasa, hogy egyedul rambozva megallitja a 4. Ukran frontot.
Miért, nálunk nem lesz pénzkérdés???Mármint a kié? A mienk vagy az oroszoké (ugye utóbbiról volt szó). Az oroszoknál ez pénzkérdés is lehet nomeg egy ilyen téren történő fegyverkezési versenyt sem akarnak kirobbantani (ne felejtsük el, hogy Náluk csak BMP -ből van vagy 4000 db meg a tartalék e mellett ...).