Ha nem úszik hat nem úszik. Ülj a Btr-be az való neked!A Lynx-es banda remélem örül a LvL 5 védettségnek és úszni ugyan úgy nem úszik mint a Puma.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha nem úszik hat nem úszik. Ülj a Btr-be az való neked!A Lynx-es banda remélem örül a LvL 5 védettségnek és úszni ugyan úgy nem úszik mint a Puma.
A Lynx-es banda remélem örül a LvL 5 védettségnek és úszni ugyan úgy nem úszik mint a Puma.
A Puma is csak reaktív páncélzattal tudja a lvl 6-ot, nem? Lynx-en van ERA?Ehez nem kellett vudu mágia.Jó páran mondták itt,hogy a jóval kisebb Puma 43 tonnásan tudja a LvL6-ot.Csodák nincsenek,csak itt sokan beleláttak csodát,hogy majd modernebb páncél meg a fene se tudja amivel tonnákat lehet spórolni.
Ezt tudtam is, nem ezzel van a baj.Ehez nem kellett vudu mágia.Jó páran mondták itt,hogy a jóval kisebb Puma 43 tonnásan tudja a LvL6-ot.Csodák nincsenek,csak itt sokan beleláttak csodát,hogy majd modernebb páncél meg a fene se tudja amivel tonnákat lehet spórolni.
Minek nem örülsz. Ez a Lynx fényévekre van a btr-től. Persze az úszik de meg is pusztul benne a katona.Hát így már abszolút nem örülök.
De nézd el, higy civil vagyok és nekünk nincs elsődleges informacióink a dolgokról, mindent ki kell vuduzni a megszólalásokból és az alapadatokból.
Erről viszont ti, katonák tehettek, akik nagymértékben leszarjátok a közvéleményt, és mindent a végsőkig titkoltok, meg az abszolút nyilvánvaló dolgokat is.
Az egy dolog, de azért annak tudtam volna örülni ha szemből fogja a harmincast (mert speciel én ebben fogok ülni)Minek nem örülsz. Ez a Lynx fényévekre van a btr-től. Persze az úszik de meg is pusztul benne a katona.
Mit csináljanak a közvéleménnyel? Kérdezzenek meg téged mit rendszeresítsenek? A közvélemény ért hozzá?
Nem a modularitása a fő előnye a Ly xnek? A kengurusok miért választották ezt? Még a végén kiderül, hogy a Lynx egy kalap fagyott macskaszar...
Minek nem örülsz. Ez a Lynx fényévekre van a btr-től. Persze az úszik de meg is pusztul benne a katona.
Mit csináljanak a közvéleménnyel? Kérdezzenek meg téged mit rendszeresítsenek? A közvélemény ért hozzá?
ez nem fogja tudni?:OAz egy dolog, de azért annak tudtam volna örülni ha szemből fogja a harmincast (mert speciel én ebben fogok ülni)
Robbanó reaktív? Mert a Pumán az van. Egyébként ez nem gond a kiérő gyalogságnak?Nem szar a Lynx és igen van rajta elvileg ERA.Anélkül nem nagyon jön ki még egy Puma méretű járművön sem a LvL6.
Level 5[edit]ez nem fogja tudni?:O
ez nem fogja tudni?:O
Robbanó reaktív? Mert a Pumán az van. Egyébként ez nem gond a kiérő gyalogságnak?
A Pumán a dymit nobel műanyagkazettés ERA-ja van ami nem képez repeszeket (vagy csak nagyon minimálisan) ha elműködik,Robbanó reaktív? Mert a Pumán az van. Egyébként ez nem gond a kiérő gyalogságnak?
Ha csak szemből lvl 6, akkor a jármű besorolása lvl 5. Ez alapján lehet lvl 6 szemből.Az egy dolog, de azért annak tudtam volna örülni ha szemből fogja a harmincast (mert speciel én ebben fogok ülni)
Lehet, az a baj, hogy nem írja.Ha csak szemből lvl 6, akkor a jármű besorolása lvl 5. Ez alapján lehet lvl 6 szemből.
Az A betű a végén mit jelöl?Lehet, az a baj, hogy nem írja.
Amúgy akkor LVL5A lenne oda írva.
A kérdés az, hogy a lvl 5 az megegyezik-e a Stanag 5-tel.A Lynx-es banda remélem örül a LvL 5 védettségnek és úszni ugyan úgy nem úszik mint a Puma.
Nagyon remélem, hogy így van.A kérdés az, hogy a lvl 5 az megegyezik-e a Stanag 5-tel.
Én nem vagyok benne biztos, mivel az ausztrál tenderre Stanag 6-nak megfelelő védettségre van szükség. Ráadásul ott Lance 1 lesz, nálunk meg a Lance 2.
A test meg nálunk is ugyan az lesz, mint az ausztráloknál.
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy itt a védettségi szintek hasonlóak, mint ahogy a PUMAnak van A,B, és C védettségű verziója.
Egyik sem tükrözi a STANAG besorolást.