H
Hummen23
Guest
Szerintem a Rheinmetall már elengedte a csehek kezét a sok bénázás miatt. Miért kedveskednének nekik? Amúgy sem ez számít.Jól látom egyedül a Lynx ilyen fapados?! Még egy normális festésre sem tellett!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem a Rheinmetall már elengedte a csehek kezét a sok bénázás miatt. Miért kedveskednének nekik? Amúgy sem ez számít.Jól látom egyedül a Lynx ilyen fapados?! Még egy normális festésre sem tellett!
Vagy már tudjak hogy nem fognak nyerni , több körös közbeszerzéseknél ha ki akarnak túrni cégeket a hatér megegyezések miatt akkor elég könnyű úgy szabályozni hogy kiessen egy versenyző , ha megnézitek a toronya is lancel 1-es és nem kettes, cv90 fog nyerniSzerintem a Rheinmetall már elengedte a csehek kezét a sok bénázás miatt. Miért kedveskednének nekik? Amúgy sem ez számít.
Lance 2 az csak burkolat és a kétoldali rakétaindító modulok nélkül.Vagy már tudjak hogy nem fognak nyerni , több körös közbeszerzéseknél ha ki akarnak túrni cégeket a hatér megegyezések miatt akkor elég könnyű úgy szabályozni hogy kiessen egy versenyző , ha megnézitek a toronya is lancel 1-es és nem kettes, cv90 fog nyerni
Hát ez marketing szerintem igen is számít a csomagolás, azért nem egy 1500 Ft-os kínai makett!Szerintem a Rheinmetall már elengedte a csehek kezét a sok bénázás miatt. Miért kedveskednének nekik? Amúgy sem ez számít.
Csak vékonyabb.Üzenem a valamiféle újgenerációs páncélban hívőknek(van egy halom tessék bátran visszaolvasni),hogy a Lynx orrpáncélja(ami egyben a "motorháztető" is)egy az egyben koppra ugyanaz a technológiai színvonal mint ami a Pumának van...
Ui.:én és még pár flótás megmondta(m).
Más a szög,tehát lehet ugyanolyan hatékony.Csak vékonyabb.
Szerintem a Puma orra laposabb, (hegyesebb). A Lynx alsó front lemeze is közelebb áll a függőlegeshez, mint a Pumae.Más a szög,tehát lehet ugyanolyan hatékony.
De most a felső lemezről van szó.Szerintem a Puma orra laposabb, (hegyesebb). A Lynx alsó front lemeze is közelebb áll a függőlegeshez, mint a Pumae.
Gdls ascod 2 lesz náluk. Ha valaha is szülreik döntés.Vagy már tudjak hogy nem fognak nyerni , több körös közbeszerzéseknél ha ki akarnak túrni cégeket a hatér megegyezések miatt akkor elég könnyű úgy szabályozni hogy kiessen egy versenyző , ha megnézitek a toronya is lancel 1-es és nem kettes, cv90 fog nyerni
Igen.De most a felső lemezről van szó.
A Magazinok topikban mintha lett volna egy link, ahol hivatalosan fenn vannak és le lehet tölteni a Haditechnika folyóirat példányai. De lehet hogy csak a régebbiek. Nem emlékszem pontosan.
Jó kis RM marketing a cseh tesztek alatt.Ez volt már?
Egy Uherské Hradištěi társaság szereli fel a kétszáz páncélost a magyar hadsereg számára
https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/ev...rmada-madarsko.A201130_583388_zlin-zpravy_ras
Különféle típusú precíziós irányítású lőszerek lézersugarát és radarjeleit képes felismerni. A Lawarec rendszert az Uherské Hradištěi EVPÚ Defense vállalat szereli a magyar hadsereg páncélozott járműveibe. A vállalat megállapodott abban, hogy együttműködik a Rheinmetall Landsysteme-vel, amelynek gyártási üzeme van Ústí nad Labemben, és amely 218 Lynx KF41 gyalogos harci járművet szállít Magyarországra.
Itt szerelik be, beszállítók lesznek. Ezekkel lesz meg a cseh megrendelés 40-50%-ának ellentételezése, magyar gyártás, félkészgyártás mellett. Esetleg a toronnyal ott rakják a cseh gépeket össze. Már ha úgy alakul.Hogyan szereli fel ott, ha a többségét itt gyártják?
Értem, kösz.Itt szerelik be, beszállítók lesznek. Ezekkel lesz meg a cseh megrendelés 40-50%-ának ellentételezése, magyar gyártás, félkészgyártás mellett. Esetleg a toronnyal ott rakják a cseh gépeket össze. Már ha úgy alakul.
Akkor is ezt tesszük bele, ha ott nem a lynx nyer? Ha egyáltalán születik döntés. Vagy előre megkapják az ellentételezést, majd rendelnek valamit a gdls-től?Itt szerelik be, beszállítók lesznek. Ezekkel lesz meg a cseh megrendelés 40-50%-ának ellentételezése, magyar gyártás, félkészgyártás mellett. Esetleg a toronnyal ott rakják a cseh gépeket össze. Már ha úgy alakul.
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Sima beszállító ahogy más hadiipari projektbe is beszállít. Marketingnek meg jó marketing a cseh tenderhez.Akkor is ezt tesszük bele, ha ott nem a lynx nyer? Ha egyáltalán születik döntés. Vagy előre megkapják az ellentételezést, majd rendelnek valamit a gdls-től?
Jobb lenne tőlük megszabadulni, ne függjön a lynx projekt az ő töketlenkedésüktől.
Félig itthon készül.Jó kis RM marketing a cseh tesztek alatt.