H
Hummen23
Guest
A dnd era-t nem fogjuk rendszeresíteni, annak ellenére, hogy gyártjuk majd?
Persze ez sokkal jobb.
Persze ez sokkal jobb.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem idővel kiderül, hogy mire is akarjuk pakolni, ha már megvettük. Nem hiszem, hogy egy komplett ERA üzemet saját cél nélkül használnánk. Bár gazdasági szempontból nem rossz biznisz, ha beszállító a germánoknak, de szerintem a tudás és felhasználás is a cél, csak még nem nyilvános.A dnd era-t nem fogjuk rendszeresíteni, annak ellenére, hogy gyártjuk majd?
Persze ez sokkal jobb.
StrikeShield APS:
A dnd era-t nem fogjuk rendszeresíteni, annak ellenére, hogy gyártjuk majd?
Persze ez sokkal jobb.
Esetleg majd a kaposvári fejlesztésű új (8x8?) kerekes valamire?Szerintem idővel kiderül, hogy mire is akarjuk pakolni, ha már megvettük. Nem hiszem, hogy egy komplett ERA üzemet saját cél nélkül használnánk. Bár gazdasági szempontból nem rossz biznisz, ha beszállító a germánoknak, de szerintem a tudás és felhasználás is a cél, csak még nem nyilvános.
Bármire aminek van esélye arra, hogy lőnek rá.Esetleg majd a kaposvári fejlesztésű új (8x8?) kerekes valamire?
Első rendszeresítők leszünk?
Van gyakorlatunk benne...Jah úgy tűnik.
Mi a szakmai vélemény a rendszerről? Ti örültök neki? Esetleg trophy, vagy iron fists jobb lett volna?Jah úgy tűnik.
Én az iron fistre szavaznék. Vafy throphy azt tudjuk hogy működik.Mi a szakmai vélemény a rendszerről? Ti örültök neki? Esetleg trophy, vagy iron fists jobb lett volna?
A rheinmetall sem ad ki olyat a kezéből, ami nem működik.Én az iron fistre szavaznék. Vafy throphy azt tudjuk hogy működik.
Ezt majd akkor tanúsítom ha harchelyzetben tesztelték nem pedig lőtéren.A rheinmetall sem ad ki olyat a kezéből, ami nem működik.
A Lynxről tudod,hogy működik?Én az iron fistre szavaznék. Vafy throphy azt tudjuk hogy működik.
Jogos de a kockázatminimalizálás mellett szólna egy kipróbált aps.A Lynxről tudod,hogy működik?
...én már annak is örülök, hogy lesz.Jogos de a kockázatminimalizálás mellett szólna egy kipróbált aps.
A legtöbb haditechnikai termék soha nem kerül éles bevetésre, vagy ha igen, ott sem kell a képességei teljes spektrumát használnia.Ezt majd akkor tanúsítom ha harchelyzetben tesztelték nem pedig lőtéren.
Azért mert rheinmetall nem szükségszerűen sikertermék.