H
Hummen23
Guest
A dnd era-t nem fogjuk rendszeresíteni, annak ellenére, hogy gyártjuk majd?
Persze ez sokkal jobb.
Persze ez sokkal jobb.
Szerintem idővel kiderül, hogy mire is akarjuk pakolni, ha már megvettük. Nem hiszem, hogy egy komplett ERA üzemet saját cél nélkül használnánk. Bár gazdasági szempontból nem rossz biznisz, ha beszállító a germánoknak, de szerintem a tudás és felhasználás is a cél, csak még nem nyilvános.A dnd era-t nem fogjuk rendszeresíteni, annak ellenére, hogy gyártjuk majd?
Persze ez sokkal jobb.
StrikeShield APS:
A dnd era-t nem fogjuk rendszeresíteni, annak ellenére, hogy gyártjuk majd?
Persze ez sokkal jobb.
Esetleg majd a kaposvári fejlesztésű új (8x8?) kerekes valamire?Szerintem idővel kiderül, hogy mire is akarjuk pakolni, ha már megvettük. Nem hiszem, hogy egy komplett ERA üzemet saját cél nélkül használnánk. Bár gazdasági szempontból nem rossz biznisz, ha beszállító a germánoknak, de szerintem a tudás és felhasználás is a cél, csak még nem nyilvános.
Bármire aminek van esélye arra, hogy lőnek rá.Esetleg majd a kaposvári fejlesztésű új (8x8?) kerekes valamire?
Első rendszeresítők leszünk?
Van gyakorlatunk benne...Jah úgy tűnik.
Mi a szakmai vélemény a rendszerről? Ti örültök neki? Esetleg trophy, vagy iron fists jobb lett volna?Jah úgy tűnik.
Én az iron fistre szavaznék. Vafy throphy azt tudjuk hogy működik.Mi a szakmai vélemény a rendszerről? Ti örültök neki? Esetleg trophy, vagy iron fists jobb lett volna?
A rheinmetall sem ad ki olyat a kezéből, ami nem működik.Én az iron fistre szavaznék. Vafy throphy azt tudjuk hogy működik.
Ezt majd akkor tanúsítom ha harchelyzetben tesztelték nem pedig lőtéren.A rheinmetall sem ad ki olyat a kezéből, ami nem működik.
A Lynxről tudod,hogy működik?Én az iron fistre szavaznék. Vafy throphy azt tudjuk hogy működik.
Jogos de a kockázatminimalizálás mellett szólna egy kipróbált aps.A Lynxről tudod,hogy működik?
...én már annak is örülök, hogy lesz.Jogos de a kockázatminimalizálás mellett szólna egy kipróbált aps.
A legtöbb haditechnikai termék soha nem kerül éles bevetésre, vagy ha igen, ott sem kell a képességei teljes spektrumát használnia.Ezt majd akkor tanúsítom ha harchelyzetben tesztelték nem pedig lőtéren.
Azért mert rheinmetall nem szükségszerűen sikertermék.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..