Nem lesz lynx a városligetben.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem lesz lynx a városligetben.
A hesseni pénzügyminiszter boxer élményvezetésen vett részt a Rheinmetall-nál.
A mi szempontunkból érdekes lehet a torony. Itt jobban meg lehet nézni, mint a párizsi kiállításon készült képeken. Ez esetleg már a mi lance 2-es tornyunk.
Hm @krisss mikor jönnek a Lynxek?! És az ebben az évben kijelentés itt már kevés!
Azt fogja írni D! Vagyis A-tól C-ig!A. Szeptember - október,
B. Október - november,
C. November - december.
Legalább egy betűt ha mondana.
Legalább ötleteket ne adj!Azt fogja írni D! Vagyis A-tól C-ig!
Előbb vagy utóbb. Tessék nem ebben az évben.Hm @krisss mikor jönnek a Lynxek?! És az ebben az évben kijelentés itt már kevés!
Akkor E! Maradj!Előbb vagy utóbb. Tessék nem ebben az évben.
A követelőzést meg abba lehet fejezni mert itt találom hagyni a társaságot egypár hónapra aztán érdemi infó nélkül maradtok.
Hahaha, ki is fúrná az oldaladat a kíváncsiság, éjszaka könnyes szemmel olvashatnal itt, be sem logolva...Előbb vagy utóbb. Tessék nem ebben az évben.
A követelőzést meg abba lehet fejezni mert itt találom hagyni a társaságot egypár hónapra aztán érdemi infó nélkül maradtok.
Szerintem ő sem tud mindent!Azért @krisss nek se lehet egyszerű hogy tudja azora a választ amin itt veszekszünk, de nem írhatja le
Nyilván, de azt tudja, hogy mikor mi érkezik meg, hogy mit fogunk vásárolni a közeljövőben.Szerintem ő sem tud mindent!
Ebben sem vagyok biztos! Az viszont gáz, hogy azt is titkolják mikor jön a Lynx! Mármint nem a kriss hanem a HM! Semmi kommunikáció! Minden titkos! Ez miért?Nyilván, de azt tudja, hogy mikor mi érkezik meg, hogy mit fogunk vásárolni a közeljövőben.
Hát igen túlzásba viszik!Ebben sem vagyok biztos! Az viszont gáz, hogy azt is titkolják mikor jön a Lynx! Mármint nem a kriss hanem a HM! Semmi kommunikáció! Minden titkos! Ez miért?
Ezt vond vissza!Szerintem ő sem tud mindent!
ezért:Ebben sem vagyok biztos! Az viszont gáz, hogy azt is titkolják mikor jön a Lynx! Mármint nem a kriss hanem a HM! Semmi kommunikáció! Minden titkos! Ez miért?
Kapják be hol élnek még a komcsi rendszerben?! Amúgy meg az sem lehet kis feladat a részedről, hogy megszűrd az infókat amiket leírhatsz!ezért:
Amúgy azért titkolóznak, hogy ha valami nem jön össze a tervekből ne lehessen rajtuk számonkérni.
De amúgy ha megfigyelted csak olyan infókat osztok meg veletek amit ilyen olyan formában már hallottatok, vagy pedig nem árulok el semmi konkrétumot.
Ha nem mondják meg előre hogy mi a terv, akkor nem kell majd később megmagyarázni, ha valami valamiért mégsem úgy lett. Helyette lehet mondani, hogy ez volt végig a terv, így akartuk és mindenki hülye aki mást mond vagy gondol.Az viszont gáz, hogy azt is titkolják mikor jön a Lynx! Mármint nem a kriss hanem a HM! Semmi kommunikáció! Minden titkos! Ez miért?