Ami továbbra sincs. Az a Rheinmetall felső becslése a befektetők felé, hogy a végére annyit hozna ki a bizniszből.1 milliard extra valamire volt a lynx
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ami továbbra sincs. Az a Rheinmetall felső becslése a befektetők felé, hogy a végére annyit hozna ki a bizniszből.1 milliard extra valamire volt a lynx
Erről lemaradtam ... Hogy ez csak talkAmi továbbra sincs. Az a Rheinmetall felső becslése a befektetők felé, hogy a végére annyit hozna ki a bizniszből.
Szerintem amennyiszer előszedte valaki, annyiszor írtam le. (de eddig 4x már tuti)Erről lemaradtam ... Hogy ez csak talk
Amúgy ez a +1mrd további lynx lenne ?Szerintem amennyiszer előszedte valaki, annyiszor írtam le. (de eddig 4x már tuti)
Szerintem amennyiszer előszedte valaki, annyiszor írtam le. (de eddig 4x már tuti)
Elsőre azt mondta @krisss , hogy olyan tartalom lesz aminek örülünk majd. Hát erre ez van.Amúgy ez a +1mrd további lynx lenne ?
Egy lehívatlan opció a szerződésbenAmúgy ez a +1mrd további lynx lenne ?
Hát ha lehívjuk örülünk neki.Elsőre azt mondta @krisss , hogy olyan tartalom lesz aminek örülünk majd. Hát erre ez van.
A cseh forumon mar kb. fel eve lett tenykent eladva hogy ennyivel dragult a beszerzes. Termeszetesen mindenki mint kacsa a nokedlit.Hát ha lehívjuk örülünk neki.
De LMzek kezdett egyből sàpítozni, hogy még egy milliárddal drágább lett a szerződés. De nem lett.
Palibátyánk vitte a hírtA cseh forumon mar kb. fel eve lett tenykent eladva hogy ennyivel dragult a beszerzes. Termeszetesen mindenki mint kacsa a nokedlit.
Integralt Spike avagy Skyranger verzio? Inkabb az utobbi lehetne ekkora osszeg... netan ujabb 100-200 db?Egy lehívatlan opció a szerződésben
A Spike benne van a már aláírt szerződésben a skyranger meg skyranger alatt fog majd futni külön projektben.Integralt Spike avagy Skyranger verzio? Inkabb az utobbi lehetne ekkora osszeg... netan ujabb 100-200 db?
Vesznek Lahat rakétát, merthogy azt még a Leo2 ból is ki lehetne lőni?A Spike benne van a már aláírt szerződésben a skyranger meg skyranger alatt fog majd futni külön projektben.
@krisss a Lynxben utazó rajban ezek szerint egy géppuskás lesz vagy ez a képe nem jelent semmit erre vonatkozóan?
Ha vesznek is, azt biztos nem @krisss -től fogod megtudni!Vesznek Lahat rakétát, merthogy azt még a Leo2 ból is ki lehetne lőni?
LAHAT - Wikipedia
en.wikipedia.org
Hallgatás beleegyezés, akkor biztos vesznek.Ha vesznek is, azt biztos nem @krisss -től fogod megtudni!
Egyelőre nincs róla szóHallgatás beleegyezés, akkor biztos vesznek.
Hanem 2 év mulva egy random honvédséges videobol ahol bejelentik hogy a sikeres lövészeten vannak túl a mar rendszersítet eszközzel ...Ha vesznek is, azt biztos nem @krisss -től fogod megtudni!
A plusz 100-200 darabot nem cafoltad....A Spike benne van a már aláírt szerződésben a skyranger meg skyranger alatt fog majd futni külön projektben.
A Spike LR2 joval modernebb tudomasom szerint, es azt is lehet onalloan, igy akarmirol is inditani, raddasul az mar amugy is rendszerben lesz..Vesznek Lahat rakétát, merthogy azt még a Leo2 ból is ki lehetne lőni?
LAHAT - Wikipedia
en.wikipedia.org
Tartok tőle, hogy mostmár ez lesz a jellemő: a "Skylark modell" vagyis nem tudunk semmiről vagy csak ha már leküldték Kecelre kiállítani a kivonás után...Hanem 2 év mulva egy random honvédséges videobol ahol bejelentik hogy a sikeres lövészeten vannak túl a mar rendszersítet eszközzel ...
Amúgy a LAHAT indításához kellene lézeres célmegjelölő, ami nem biztos hogy szabvány felszerelés a Leopardokban. Lézer távmérő van, de az más...Hallgatás beleegyezés, akkor biztos vesznek.