Körülnéztem. Mivel Magyarországról szól és nem láttam a magyar topikba, betettem.má vóót...
Azzal nem számoltam, hogy itt van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Körülnéztem. Mivel Magyarországról szól és nem láttam a magyar topikba, betettem.má vóót...
Végül is jó volt a gondolatmeneted... külföldi Lynx jelenleg nincs, így amit az ausztrálok gyártanak az vagy Boxerre kerül náluk vagy a magyar Lynxre itthon. És állítólag a maradék torony legyártása végül átkerül majd zalába.Körülnéztem. Mivel Magyarországról szól és nem láttam a magyar topikba, betettem.
Azzal nem számoltam, hogy itt van.
Psszt, ne mondd ki hangosan, mert megidezed azokat, akik szerint csak vegszereles lesz, semmilyen gyartas nem lesz.Végül is jó volt a gondolatmeneted... külföldi Lynx jelenleg nincs, így amit az ausztrálok gyártanak az vagy Boxerre kerül náluk vagy a magyar Lynxre itthon. És állítólag a maradék torony legyártása végül átkerül majd zalába.
Pedig ha tudnak h az rm jó sok gyártás technológiát hoz ide ergo nem csak össze szerelés leszPsszt, ne mondd ki hangosan, mert megidezed azokat, akik szerint csak vegszereles lesz, semmilyen gyartas nem lesz.
Konkrétan meséltek olyanról, hogy rendesen sírt a kolléga ne rakják ki ( le sérült a kiképzésen) hiába mondtak neki gyogyulj meg kovire vissza johetsz azért ilyet egy ideje nem látniKíváncsi leszek januárban megemelik vajon a katonák illetményét erre a szintre a teljes állományt illetően ? Mert jól látható, a létszámhiány azonnal pótolható, ha megfelelő az anyagi juttatás érte.
Nem fogják. Megvan a januári béremelés mértéke . Sztem fokozatosan vezetik be ezt az emelt bért az alakulatokhoz. A kövit már mondták,Tata Pzh.Kíváncsi leszek januárban megemelik vajon a katonák illetményét erre a szintre a teljes állományt illetően ? Mert jól látható, a létszámhiány azonnal pótolható, ha megfelelő az anyagi juttatás érte.
És ahová nem erkezik új technika? Pl Debrecen, vagy a műszakibezred stb?Nem fogják. Megvan a januári béremelés mértéke . Sztem fokozatosan vezetik be ezt az emelt bért az alakulatokhoz. A kövit már mondták,Tata Pzh.
Sztem utána a Leopárd, aztán talán Győr.
Novemberben lesz egy újabb bértárgyalásNem fogják. Megvan a januári béremelés mértéke . Sztem fokozatosan vezetik be ezt az emelt bért az alakulatokhoz. A kövit már mondták,Tata Pzh.
Sztem utána a Leopárd, aztán talán Győr.
Mindenki belátta, hogy kiemelt feladatról van szó, ráadásul az itt szolgáló katonák leterheltsége is nagy lesz: kemény kiképzések itthon és külföldön – a katonák egy része már megfordult Németországban rajparancsnoki, harcjárművezetői, irányzói tanfolyamon. Ez vár a most bevonultakra, és ezt a leterheltséget honoráljuk a kiemelt fizetéssel az egész zászlóaljnál, nem csak az újaknál.És ahová nem erkezik új technika? Pl Debrecen, vagy a műszakibezred stb?
Bértárgyalás? Csak nem a szakszervezettel ami a vilag legfeleslegesebb dolga.Novemberben lesz egy újabb bértárgyalás
Tényleg, teljesen el is zsibbadt a kezem.Mindenki belátta, hogy kiemelt feladatról van szó, ráadásul az itt szolgáló katonák leterheltsége is nagy lesz: kemény kiképzések itthon és külföldön – a katonák egy része már megfordult Németországban rajparancsnoki, harcjárművezetői, irányzói tanfolyamon. Ez vár a most bevonultakra, és ezt a leterheltséget honoráljuk a kiemelt fizetéssel az egész zászlóaljnál, nem csak az újaknál.
Ismerős?
A többi katona úgyis csak a 2 kezén ül egész nap.
Nem velükBértárgyalás? Csak nem a szakszervezettel ami a vilag legfeleslegesebb dolga.
Misibacsival fognakVelem meg biztosan nem beszélnek...
Zsibbadt kèzzel úgysem tudnád aláírni az új szerződèst.Velem meg biztosan nem beszélnek...
Az eszedbe sem jutott, hogy jó a banda, csapatszellem, tetszik neki a meló.Konkrétan meséltek olyanról, hogy rendesen sírt a kolléga ne rakják ki ( le sérült a kiképzésen) hiába mondtak neki gyogyulj meg kovire vissza johetsz azért ilyet egy ideje nem látni
Amúgy elmondasok alapján ez mind meg volt, és volt aki emiatt nem szerelt le és adta felAz eszedbe sem jutott, hogy jó a banda, csapatszellem, tetszik neki a meló.
Csak a pènz.
Ő sóher.Misibacsival fognak