[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
4 904
16 608
113
Drága a spike, éleslövészet ha szökőévente is, de lehetne már végre, és akkor egy ilyen promó videó kellene, ahogy szétcsesznek egy T72-est.
Bocs mindenki, rosszul fogalmaztam. Nem a konténer meglétére gondoltam, hanem éleslövészetre.
Szerintem a lynx vagy a zlj kikepzes vege fele lesz csak barmilyen ilyen jellegu loveszet

bel

Well-Known Member
2020. augusztus 24.
2 098
5 141
113
Az is érdekes hogy még az Eurosatory 2024-en is csak ilyen lelemezelt formában mutatták be a magyart

Sziasztok,

2024-es fotom:
midi_img_4699.jpg

2022-es fotoim:
midi_img_6218.jpg

midi_img_6222.jpg

midi_img_6217.jpg

Persze tevedhetek, de nekem ugy tunik, mintha 2022 oktober 16-an a Hosok teren fent lettek volna a strikeshield erzekelok es a (gyakorlo) toltetek .

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
31 469
137 799
113
Hazugság az, hogy kész van, miközben nincs. Kizárt dolognak tartom, hogy ők behazudták, hogy minden szuper, mi meg arra se vettük a fáradtságot, hogy leellenőrizzük, csak elhittük.
Mármint az nem hazugság hogy minden fasza minden szuper majd amikor jön a határidő és virítani kéne megy a pingvinezés és a kifogásgyártás?

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
10 731
20 837
113
Hazugság az, hogy kész van, miközben nincs. Kizárt dolognak tartom, hogy ők behazudták, hogy minden szuper, mi meg arra se vettük a fáradtságot, hogy leellenőrizzük, csak elhittük.

Ja, azt is hallottam, hogy ha valamit alakítani kell a gépen ,akkor mindegyiken meg kell csinálni az átalakítást, ez is lassítja a tempót.

• Tetszik
Reactions: Tumpek and Kávé

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
31 469
137 799
113
Én állandó alkatrész késésről hallottam, már ha így igaz persze, amikor érdeklődöm mi a helyzet, de lehet ez csak egy szelete a tortának.
Szelete.

A fő probléma az, hogy ha megnézed bármelyik újgenerációs IFV (de még a CV-90 MK. IV is) fejlesztését az minimum 10 év. Az rm bekamuzta hogy meglesz 3 év alatt és felsültek.
Az a baj nagyjaink megették és most mindenki szop az RM is meg mi is.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
52 125
87 842
113
Szelete.

A fő probléma az, hogy ha megnézed bármelyik újgenerációs IFV (de még a CV-90 MK. IV is) fejlesztését az minimum 10 év. Az rm bekamuzta hogy meglesz 3 év alatt és felsültek.
Az a baj nagyjaink megették és most mindenki szop az RM is meg mi is.
Mondjuk ezt már akkor megmondtam, hogy 3 év alatt nem lesz meg.

• Tetszik
Reactions: honved

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 652
21 676
113
De hát csak nem olyan nagyok a problémák mint az Ajaxnál? Mert hát recseg mint a repedtfazék de ezen kívűl más fatális problémák is vannak?

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
1 841
3 915
113
De hát csak nem olyan nagyok a problémák mint az Ajaxnál? Mert hát recseg mint a repedtfazék de ezen kívűl más fatális problémák is vannak?
Tudtommal az Ajaxnál a problémák jelentős része kicsit túl lett dimenzionálva, de azért vannak még.

És beszélünk egy nagy böszme gépről, garantált folyamatos scope creeppel, telebavaszva elektronikával és szoftverrel. Az lenne fura, ha nem szopná le magát mindenki fejlesztésileg.