Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lassan eltelik 2025 első negyedéve és még idén 1db nagymacska sem érkezett. Tavaly év végén amilyen tempóban érkeztek, azt hittem erre az időre már csak pár darab fog hiányozni....Elvileg arról volt szó, hogy havi 2db érkezik és nyárra itt lesz a teljes flotta.
A Lynx-ek érkezéséről is nagy a csend, kivéve a múltkori 1db-ot ami Németországból jött. Egyedül talán a Gidránokról volt hír az újabb 56db-ról, de hogy azok mikor érkeznek azt sem igen tudni...
Ezt a tiszahoz vitte a kollega vasarnap este 2 kave egy cigi utan
"Aus rechtlichen Gründen kann dieser Livestream nur in Deutschland, Österreich und der Schweiz abgespielt werden."Rheinmetall’s Lynx KF41 is one of the most advanced infantry fighting vehicles in the world. A German TV documentary is now exclusively covering production, testing and capabilities of the IFV.
“The Lynx – High-Tech from Germany” will be aired as a world premiere on Friday, March 28, 2025, at 10:05 p.m. CET on German TV channel WELT TV. The 50-minute program is set to be repeated an hour later on the N24 Doku channel.
For the first time, a TV crew was given in-depth access to production and testing of the Lynx in Unterluess, Germany and in Zalaegerszeg, Hungary. The documentary is also covering in-house construction of the electro-optical components and testing of the first Lynx simulator. The rollout of the first vehicle built in Hungary will also be shown, testifying to Rheinmetall’s expertise in setting up most modern production sites in record time.
The Lynx documentary is the third film by WELT TV about a Rheinmetall vehicle. Click below to watch the documentaries about the Puma infantry fighting vehicle (joint program) and the HX81 “Elefant” heavy equipment transporter.
Elvileg vannak külföldön élő fórumtársaink is. Utána meg úgy is felkerül a videómegosztókra, mint a másik két korábbi videó is, amire hivatkoznak."Aus rechtlichen Gründen kann dieser Livestream nur in Deutschland, Österreich und der Schweiz abgespielt werden."
Nah, vki megnézte?Rheinmetall’s Lynx KF41 is one of the most advanced infantry fighting vehicles in the world. A German TV documentary is now exclusively covering production, testing and capabilities of the IFV.
“The Lynx – High-Tech from Germany” will be aired as a world premiere on Friday, March 28, 2025, at 10:05 p.m. CET on German TV channel WELT TV. The 50-minute program is set to be repeated an hour later on the N24 Doku channel.
For the first time, a TV crew was given in-depth access to production and testing of the Lynx in Unterluess, Germany and in Zalaegerszeg, Hungary. The documentary is also covering in-house construction of the electro-optical components and testing of the first Lynx simulator. The rollout of the first vehicle built in Hungary will also be shown, testifying to Rheinmetall’s expertise in setting up most modern production sites in record time.
The Lynx documentary is the third film by WELT TV about a Rheinmetall vehicle. Click below to watch the documentaries about the Puma infantry fighting vehicle (joint program) and the HX81 “Elefant” heavy equipment transporter.
Tegnap letöltöttem a PlanetVPN-t, de akkor valahogy nem állt össze, most viszont már megy...Nah, vki megnézte?
Én itt vettem fel a ma délelőtti ismétléstTegnap letöltöttem a PlanetVPN-t, de akkor valahogy nem állt össze, most viszont már megy...
Free VPN - No Limits, Fast and Secure Free VPN | Planet VPN
Planet VPN - Fully Free VPN which reliably encrypts your Internet traffic, hides the IP address and location. No bandwidth or time limit for any OS.freevpnplanet.com
Én itt vettem fel a ma délelőtti ismétlést
![]()
Kostenlos registrieren und Online TV ansehen und aufnehmen - YouTV netPVR
Deutsches Fernsehen online und kostenlos. DVB T2, Satellit weltweit empfangen. Anmelden und Sendungen aufzeichnen - weltweit deutsches TV.www.youtv.de
Most nézem. Ilyen prottípust is mutat egy magyar felvarrós német.
winter poems
![]()
Ez lenne az aknavetős verzió, vagy mi a fene ez ?
De kurva ronda mint egy dagadt ember kis poccselÉn itt vettem fel a ma délelőtti ismétlést
![]()
Kostenlos registrieren und Online TV ansehen und aufnehmen - YouTV netPVR
Deutsches Fernsehen online und kostenlos. DVB T2, Satellit weltweit empfangen. Anmelden und Sendungen aufzeichnen - weltweit deutsches TV.www.youtv.de
Most nézem. Ilyen prottípust is mutat egy magyar felvarrós német.
winter poems
![]()
Igen, ez az aknavetős prototípus.Ez lenne az aknavetős verzió, vagy mi a fene ez ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..