Mondd ki bátran: ellopták ezt is tőlünk.Én az elején mondtam, hogy rossz vétel lesz! Már a csörgést is kispórolják belőle!![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondd ki bátran: ellopták ezt is tőlünk.Én az elején mondtam, hogy rossz vétel lesz! Már a csörgést is kispórolják belőle!![]()
Szerintem gatyába is élvezettA gyerek kicsit sokkot kapott.![]()
Honnan tudod? Ott voltál? Ejnye bejnye!Szerintem gatyába is élvezett![]()
Nem, csak így hang alapjánHonnan tudod? Ott voltál? Ejnye bejnye!
Ha visszajöttek Ukrajnából.De mikor érnek már Debrecenbe?![]()
Egyszer, ugye nem hiszed hogy le fogja irni itt valaki…en egyszer irtam le olyat amit meg nem lehetett volna meg par napig (nem volt nagy dolog) de vegig jartam a szonyeg szelet nalunk a legmagasabb szintig.De mikor érnek már Debrecenbe?![]()
Egyszer, ugye nem hiszed hogy le fogja irni itt valaki…en egyszer irtam le olyat amit meg nem lehetett volna meg par napig (nem volt nagy dolog) de vegig jartam a szonyeg szelet nalunk a legmagasabb szintig.
Vicces amúgy, hogy engem a kutya nem basztatott mégEgyszer, ugye nem hiszed hogy le fogja irni itt valaki…en egyszer irtam le olyat amit meg nem lehetett volna meg par napig (nem volt nagy dolog) de vegig jartam a szonyeg szelet nalunk a legmagasabb szintig.
Pedig az az elmeny felbecsulhetetlen ahogy mesz feljebb es egyre finomabb a kaveVicces amúgy, hogy engem a kutya nem basztatott még![]()
Ne itelkezz fiatal voltam es kellett a reakcio
Nem rajtad ítélkezed, hanem azon aki egy ilyen miatt a szőnyeg szélére állít.Ne itelkezz fiatal voltam es kellett a reakcio![]()
Egy próbát megért , na.Egyszer, ugye nem hiszed hogy le fogja irni itt valaki…en egyszer irtam le olyat amit meg nem lehetett volna meg par napig (nem volt nagy dolog) de vegig jartam a szonyeg szelet nalunk a legmagasabb szintig.
Ez van legalabb megjegyeztek a helyes pofimat es a nevemet, jutalomnal mindig gondolnak ram (ja o az a hulye taknyos…jo akkor huzd le a picsaba 0-as)Nem rajtad ítélkezed, hanem azon aki egy ilyen miatt a szőnyeg szélére állít.![]()
Ezért mondom mindig hogy te hivatalból vagy itt. Csak még te sem tudodVicces amúgy, hogy engem a kutya nem basztatott még![]()
Nem csak o finoman tud fogalmazni ugy megosztani valamit hogy ne sertse amit nem nem szabad.Ezért mondom mindig hogy te hivatalból vagy itt. Csak még te sem tudod![]()
Felporszívóztad?Egyszer, ugye nem hiszed hogy le fogja irni itt valaki…en egyszer irtam le olyat amit meg nem lehetett volna meg par napig (nem volt nagy dolog) de vegig jartam a szonyeg szelet nalunk a legmagasabb szintig.
Persze vittem magammal itthonrol a szopo majster 6000 kezi porszivomatFelporszívóztad?
Hol rendelted? Nekem is kell! Küld a linket!Persze vittem magammal itthonrol a szopo majster 6000 kezi porszivomat
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..