Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Meg!
Uraim elarulok valamit amit lattam nehany hete egy beszerzesrol, kepzeljetek el alakul az uj beszerzes vegre lesz 3 retegu wc papir es szappan de nem am olcso fele igazi minosegi ezert a +penz.(lehet lesz melle lehivhato opciokent illatosito is)
De kérlek ne adjatok tovabb mert ez minositett adat! :hadonaszos:

Análhigiéné képesség.
The Pocket Bidet® Teal Bundle:
71oVdw-+gxL._AC_SX679_.jpg

Na tessék mondtam bobnak dobjon má nektek egy updatet mert igen nyugtalankodtok.

PULS-ügyben is szólj neki lécci! Hátha arra is működik... :rolleyes:
Aminek nem ló az eleje vagy nincs köze hozzá az halott ügy. Ha már pedáloztok a prezentációt kezdjétek ezzel,... :p
f8a6c9162930b06791f0d706df42782d.png

...aztán szépen rá kell vezetni a több tengelyes önjáró vagy láncos megoldásokra. :oops:

Aminek nem ló az eleje vagy nincs köze hozzá az halott ügy. Ha már pedáloztok a prezentációt kezdjétek ezzel,... :p
f8a6c9162930b06791f0d706df42782d.png

...aztán szépen rá kell vezetni a több tengelyes önjáró vagy láncos megoldásokra. :oops:

Szerintem az első leadott sorozat után egyértelmű lesz hogy ez nem egy optimális verzió, főleg a lovak szempontjából. :D

Nem vonszoltatnám, tüzérségi alaki gyakorlatot végeznének az előre nem várt helyzetekre (Pl. elégett az ott felejtett ló / eleve nem is volt ló / volt ló de logisztikai hiányosságok miatt elfogyasztása került)
pontosan olyan komolyságú volt a hozzászólásom, minta kép...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.