Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na tessék mondtam bobnak dobjon má nektek egy updatet mert igen nyugtalankodtok.
Aminek nem ló az eleje vagy nincs köze hozzá az halott ügy. Ha már pedáloztok a prezentációt kezdjétek ezzel,...PULS-ügyben is szólj neki lécci! Hátha arra is működik...![]()
Aminek nem ló az eleje vagy nincs köze hozzá az halott ügy. Ha már pedáloztok a prezentációt kezdjétek ezzel,...
![]()
...aztán szépen rá kell vezetni a több tengelyes önjáró vagy láncos megoldásokra.![]()
Szóval te a katonákkal vonszoltatnád...Szerintem az első leadott sorozat után egyértelmű lesz hogy ez nem egy optimális verzió, főleg a lovak szempontjából.![]()
Eljárásrend, kifogjuk a lovakat és kicsapjuk őket legelni. Addig a szekér kiékelt kerekkkel tűzkészSzerintem az első leadott sorozat után egyértelmű lesz hogy ez nem egy optimális verzió, főleg a lovak szempontjából.![]()
Nem is értem miért nem vagy még dandárszázezredes?!Eljárásrend, kifogjuk a lovakat és kicsapjuk őket legelni. Addig a szekér kiékelt kerekkkel tűzkész
Ha mozogni kell pacik vissza![]()
Szóval te a katonákkal vonszoltatnád...![]()
![]()
![]()
pontosan olyan komolyságú volt a hozzászólásom, minta kép...Nem vonszoltatnám, tüzérségi alaki gyakorlatot végeznének az előre nem várt helyzetekre (Pl. elégett az ott felejtett ló / eleve nem is volt ló / volt ló de logisztikai hiányosságok miatt elfogyasztása került)
Pragmatikus hozzáállásNem vonszoltatnám, tüzérségi alaki gyakorlatot végeznének az előre nem várt helyzetekre (Pl. elégett az ott felejtett ló / eleve nem is volt ló / volt ló de logisztikai hiányosságok miatt elfogyasztása került)
a 82 milis aknavető szakutasításában még benne van, hogy adjunk kockacukrot az öszvéreknek lövés után mert attól megnyugszik.Nem is értem miért nem vagy még dandárszázezredes?!![]()
Nem előtte inkább?a 82 milis aknavető szakutasításában még benne van, hogy adjunk kockacukrot az öszvéreknek lövés után mert attól megnyugszik.![]()
Homokot fog hozni.Várni varhatják de pulst nem hoz![]()
Még 1-2 év és az egész alföld sivatag lesz szóval azt se kell hozzonHomokot fog hozni.
A Pride-t beszüntették nem?Homokot fog hozni.
Rég voltam Gyulán olyan sokat változott a táj? Bakker!Még 1-2 év és az egész alföld sivatag lesz szóval azt se kell hozzon![]()
Ezt nem teljesen értem...Tudod kell egy cél külömben értelmetlen! Majd a szociba ha megéljük egy pia mellett kibeszéljük!
Tevetejet a kávedba.Homokot fog hozni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..