Dehogy.
Látod most is mindent egybekeversz, minden milyen xar.
Propaganda helyett számokat, adatokat teszek be. Ellenérvként van ilyen?? Vagy csak az másik propaganda narratívája?
Biztos van ilyen eset és ez tömeges??
2 kollégám meg most tudott lakást venni
bútor nélkül. Eddig semmilyen lakásakció nem érintette őket, gyerektelenek, most erre még lecsaptak, mint gyöngytyúk a zöldtakonyra. Valszeg nem véletlen nőtt meg az eladó ingatlanok kínálata és kereslete. Csak szeptemberben 36%-al nőtt a lakástranzakciók száma.
Gyógyszer(durva ez a LYNXtopik)

44 gyógyszer ára van befagyasztva. 24 van belőle az inflációs kosárban, ami 34-et tartalmaz. Nem 25-ből 24.
Ez a 44 a vény nélkül kapható legtöbbet vásárolt gyógyszer. Kb. ezen gyógyszerek 50%-át lefedi.
A TB támogatott vényköteles gyógyszerek ára befagyasztástól függetlenül megint szabályozott.
5% körül van a gyógyszerinfla, enélkül biztos magasabb lenne. A többi gyógyszer eddig is 10+%-al drágult ettől függetlenül.Pont ezért léptek, hogy ne szálljon el.
Miért lett volna minden faxa a haderőfejlesztéssel az elmúlt 4évben??? Röviden, elakadt. Hátha most a SAFE belöki.
Már megint olyan dologgal vitatkozol, amit nem állítottam. A többinél sem mondtam, hogy minden faxa, de azt az egyoldalú képet amit írtak árnyaltam.