Megjött a kiegészítés:
"Na szóval. Az olajat azt 5000km után cseréltük de csak azért mert a megtett km mellett álló helyzetben, tehát daruzás közben is járt a motor. A fék, ha nem az eredeti betétek voltak ( ami piros színű volt), ha jó volt a bubu, akár 3 évet is elment. Az olajos rendszer miatt voltak gondok vele, de azt nem nagy ráfordítással meg lehetett oldani. Amúgy ha valaki tudta, hogy váltson, mikor rakja terepbe, akkor nem volt gond a hajtással sem. De ez szinte minden terepes autóra igaz. Ami baj volt, az az, hogy csak hosszanti difi volt rajta. Igaz, hogy ha nem annyi lett volna rajta a súly mint mink hordtunk, valószínű jobb lett volna Az alkatrész utánpótlás amikor még benne voltam, már kezdett akadozni, mert az ukránok vitték mint a cukrot. Most meg már nem tudom mi újság... Az Ural alvázat azért hosszabbítottuk meg, mert így a súlyelosztás jobb lett. A hátsó hidat ha jól emlékszem 35-38cm -rel toltuk hátrább. Így viszont a daru alatt, tehát a váltónál a vázat kívülről meg kellett erősíteni, magyarul papucsolni. Mert hajlamos volt eltörni.Hát ennyi."
S még két, általam "túrt" link, igaz csak az Uralról:
Detailed information on the Soviet Army - weapons, equipment, uniforms, capabilities and analysis.
www.tanyalap.hu
Gondolom, a google viszi cikkünkhöz az érdeklődőket, mert a mi címlapunkon már elég régen szerepelt. Viszont elég sok olvasói levelet kaptam rá annak idején, csak a tavalyi leveleimet már a szerver iránti empátiából töröltem. Ugyanakkor még mindig jönnek, és általában az a…
belsoseg.blog.hu
Itt is leírják, hogy a a fakitermelés nem fogott ki rajta.