Kizártnak tartom, hogy az ausztrál tendert megnyert redback-nél rosszabb védettséggel rendelkezzen a lynx. Méretben kb egyformák, szinte ugyanolyan az alakjuk/felépítésük tömegre a lynx még picit nehezebb is.Egy hk átepites.Nem olyan kicsi.
Helyzet az,hogy a LynxHu nem lesz elég vedett attoro feladatra.Es nem lesz elég tűzerős sem hozzá.
Így viszont egy drága játékszer, arra,amire képes.
A LynxUSA lesz az a HIFV,ami alkalmas is lesz a modern körülmények között is a HIFV feladatokra.Bar a KE védelme annak is csak éppen hogy.
Namer az jelenleg,ami tényleg modern HAPC-IFV változata még mindig nincs rendszerben.
Akkora a védettsége, amilyennel veszed.Kizártnak tartom, hogy az ausztrál tendert megnyert redback-nél rosszabb védettséggel rendelkezzen a lynx. Méretben kb egyformák, szinte ugyanolyan az alakjuk/felépítésük tömegre a lynx még picit nehezebb is.
Úgy rémlik, minimális különbségek (aka. politika?) döntöttek a redback javára.
Ha az ausztráloknak jó a redback, talán a lynx se lesz nekünk használhatatlan.
Egyrészt szerintem is meg kell lennie a LynxHu esetén az LvL6 védettségi szintnek-vagy ha mégsincs,akkor valami nagyon csúnyán el van baxva rajta.Mégiscsak 45 tonna....Kizártnak tartom, hogy az ausztrál tendert megnyert redback-nél rosszabb védettséggel rendelkezzen a lynx. Méretben kb egyformák, szinte ugyanolyan az alakjuk/felépítésük tömegre a lynx még picit nehezebb is.
Úgy rémlik, minimális különbségek (aka. politika?) döntöttek a redback javára.
Ha az ausztráloknak jó a redback, talán a lynx se lesz nekünk használhatatlan.
...Egyrészt szerintem is meg kell lennie a LynxHu esetén az LvL6 védettségi szintnek-vagy ha mégsincs,akkor valami nagyon csúnyán el van baxva rajta.Mégiscsak 45 tonna....
Másrészt szerintem az ausztráloknak se lesz jó a Redback...
Ugyan azért részben,mint nekünk a Lynx.Bár náluk azért annyira nem vészes a helyzet,nem Europában vannak.Ráadásul a támadóknak első hullámban deszantműveletet kell végezniük.
Másrészt viszont a kontinensnyi országban hadműveletileg mozgatni és ellátni azt a dögöt.....Hááát......

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..