A török verdáké jobban bejött, bár lehet tényleg a Leopardé hasznosabb...Élőben teljesen jó volt a festés.![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A török verdáké jobban bejött, bár lehet tényleg a Leopardé hasznosabb...Élőben teljesen jó volt a festés.![]()
Amúgy sajnáltam mert nem jutottam odáig csak a Lynx-ig! A Leo 2 A4-et nem találtam! A gyerek meg már hisztis volt igy 3-kor léptünk!Élőben teljesen jó volt a festés.![]()
Nem azon a soron volt. A Honvédségnek volt egy külön statikus bemutatója föntebb. A T-72-őt is megcsodálhattad volna.Amúgy sajnáltam mert nem jutottam odáig csak a Lynx-ig! A Leo 2 A4-et nem találtam! A gyerek meg már hisztis volt igy 3-kor léptünk!
Részvétem.Amúgy sajnáltam mert nem jutottam odáig csak a Lynx-ig! A Leo 2 A4-et nem találtam! A gyerek meg már hisztis volt igy 3-kor léptünk!
Azért a hk. zászlóalj jelvényét felragasztották rá.Nem az A7HU volt kint ez csak egy demógépe a cégnek. Még a táblára se A7HU volt írva.
Nem értem hogy hogy tudott kimenni a lynxhez úgy hogy nem látta, mivel oda csak úgy juthatott ki elvileg ha elment mellette.Részvétem.Ha a lynx-nél voltál, akkor nem voltál messze. Az A7 azért remélem meg volt.
Az A7 mellett ment el. Az A4 mellett csak akkor kellett elmennie, ha a 7-es kapun ment be. Ha nem ott ment be, akkor kicsit kiesett az a rész. Ha nem keresed, nem biztos hogy megtalálod.Nem értem hogy hogy tudott kimenni a lynxhez úgy hogy nem látta, mivel oda csak úgy juthatott ki elvileg ha elment mellette.
Az meg volt, a pzh2000 is, de basszus csak hogy bekukkants egy pillanatra is egy km-es sor állt, nem vártuk ki!Részvétem.Ha a lynx-nél voltál, akkor nem voltál messze. Az A7 azért remélem meg volt.
Ugy hogy a 2-es kapun mentünk be!Nem értem hogy hogy tudott kimenni a lynxhez úgy hogy nem látta, mivel oda csak úgy juthatott ki elvileg ha elment mellette.
Azt hittem a A7-re gondoltál, mea culpa.Ugy hogy a 2-es kapun mentünk be!
A RM m-es hangár? Ott volt digis katonás holmik!Azt hittem a A7-re gondoltál, mea culpa.
A digit katonás pultnál jártatok a gyerkőccel?![]()
Az Arzenálos hangár előtti kis sátor, a magyar katona harcászati felszerelése táblávalA RM m-es hangár? Ott volt digis katonás holmik!
Jaja ott jartunk! Voltak jók az új cumok kerdeztem is mikor kapjak hát ők azt nem tudják!Az Arzenálos hangár előtti kis sátor, a magyar katona harcászati felszerelése táblávalOtt lehetett Cz-t simogatni.
Persze, mert a milyeinket még hegesztik,szerelik..Nem az A7HU volt kint ez csak egy demógépe a cégnek. Még a táblára se A7HU volt írva.
Meg ezt a gépet cipeli a KMW minden kiállításra kb.Persze, mert a milyeinket még hegesztik,szerelik..![]()
Cz több helyen is volt. De csak addig volt érdekes, amíg ki nem derült hogy airsoft.Az Arzenálos hangár előtti kis sátor, a magyar katona harcászati felszerelése táblávalOtt lehetett Cz-t simogatni.
A dinamikus bemutatón a sárga festés teljesen stimmelt a homok színéhez!Élőben teljesen jó volt a festés.![]()
Ott nem az voltCz több helyen is volt. De csak addig volt érdekes, amíg ki nem derült hogy airsoft.Amúgy elég könnyen kezelhetőnek és könnyűnek tűnt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..