A török verdáké jobban bejött, bár lehet tényleg a Leopardé hasznosabb...Élőben teljesen jó volt a festés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A török verdáké jobban bejött, bár lehet tényleg a Leopardé hasznosabb...Élőben teljesen jó volt a festés.
Amúgy sajnáltam mert nem jutottam odáig csak a Lynx-ig! A Leo 2 A4-et nem találtam! A gyerek meg már hisztis volt igy 3-kor léptünk!Élőben teljesen jó volt a festés.
Nem azon a soron volt. A Honvédségnek volt egy külön statikus bemutatója föntebb. A T-72-őt is megcsodálhattad volna.Amúgy sajnáltam mert nem jutottam odáig csak a Lynx-ig! A Leo 2 A4-et nem találtam! A gyerek meg már hisztis volt igy 3-kor léptünk!
Részvétem. Ha a lynx-nél voltál, akkor nem voltál messze. Az A7 azért remélem meg volt.Amúgy sajnáltam mert nem jutottam odáig csak a Lynx-ig! A Leo 2 A4-et nem találtam! A gyerek meg már hisztis volt igy 3-kor léptünk!
Azért a hk. zászlóalj jelvényét felragasztották rá.Nem az A7HU volt kint ez csak egy demógépe a cégnek. Még a táblára se A7HU volt írva.
Nem értem hogy hogy tudott kimenni a lynxhez úgy hogy nem látta, mivel oda csak úgy juthatott ki elvileg ha elment mellette.Részvétem. Ha a lynx-nél voltál, akkor nem voltál messze. Az A7 azért remélem meg volt.
Az A7 mellett ment el. Az A4 mellett csak akkor kellett elmennie, ha a 7-es kapun ment be. Ha nem ott ment be, akkor kicsit kiesett az a rész. Ha nem keresed, nem biztos hogy megtalálod.Nem értem hogy hogy tudott kimenni a lynxhez úgy hogy nem látta, mivel oda csak úgy juthatott ki elvileg ha elment mellette.
Az meg volt, a pzh2000 is, de basszus csak hogy bekukkants egy pillanatra is egy km-es sor állt, nem vártuk ki!Részvétem. Ha a lynx-nél voltál, akkor nem voltál messze. Az A7 azért remélem meg volt.
Ugy hogy a 2-es kapun mentünk be!Nem értem hogy hogy tudott kimenni a lynxhez úgy hogy nem látta, mivel oda csak úgy juthatott ki elvileg ha elment mellette.
Azt hittem a A7-re gondoltál, mea culpa.Ugy hogy a 2-es kapun mentünk be!
A RM m-es hangár? Ott volt digis katonás holmik!Azt hittem a A7-re gondoltál, mea culpa.
A digit katonás pultnál jártatok a gyerkőccel?
Az Arzenálos hangár előtti kis sátor, a magyar katona harcászati felszerelése táblával Ott lehetett Cz-t simogatni.A RM m-es hangár? Ott volt digis katonás holmik!
Jaja ott jartunk! Voltak jók az új cumok kerdeztem is mikor kapjak hát ők azt nem tudják!Az Arzenálos hangár előtti kis sátor, a magyar katona harcászati felszerelése táblával Ott lehetett Cz-t simogatni.
Persze, mert a milyeinket még hegesztik,szerelik..Nem az A7HU volt kint ez csak egy demógépe a cégnek. Még a táblára se A7HU volt írva.
Meg ezt a gépet cipeli a KMW minden kiállításra kb.Persze, mert a milyeinket még hegesztik,szerelik..
Cz több helyen is volt. De csak addig volt érdekes, amíg ki nem derült hogy airsoft. Amúgy elég könnyen kezelhetőnek és könnyűnek tűnt.Az Arzenálos hangár előtti kis sátor, a magyar katona harcászati felszerelése táblával Ott lehetett Cz-t simogatni.
A dinamikus bemutatón a sárga festés teljesen stimmelt a homok színéhez!Élőben teljesen jó volt a festés.
Ott nem az voltCz több helyen is volt. De csak addig volt érdekes, amíg ki nem derült hogy airsoft. Amúgy elég könnyen kezelhetőnek és könnyűnek tűnt.