azzz kemény , mi bajod vele ennyire? már láttatlanba is azért picit több tiszteletet érdemelne...Ki a kopasz napszemcsis seggfej?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
azzz kemény , mi bajod vele ennyire? már láttatlanba is azért picit több tiszteletet érdemelne...Ki a kopasz napszemcsis seggfej?
Szerintem neki teljesen mindegy! Van rajta sapka vagy nincs! Trollkodás sértegetés ennyi!azzz kemény , mi bajod vele ennyire? már láttatlanba is azért picit több tiszteletet érdemelne...
ahogy az egyik régi kolléga mondaná "hát öreg a kabátod sem szebb"Szerintem neki teljesen mindegy! Van rajta sapka vagy nincs! Trollkodás sértegetés ennyi!
Nem ezredes hanem dandártábornok! Ha jól tudom!
Rangja a grófnak van....rendfokozat igen!Igazából rendfokozat a neve...
Leírtam, olvass visszaazzz kemény , mi bajod vele ennyire? már láttatlanba is azért picit több tiszteletet érdemelne...
Attól még lehet jó katona, felőlem hawaii hula táncosnak is beöltözhet ha profi a hivatásában...Leírtam, olvass vissza
Igazából nem sikerült megindokolni azon kívül hogy neked nem tetszik a bőrjakó és hülyét csináltál magadból egy sima fényre sötétedős szemüveggel..Leírtam, olvass vissza
Leírtam, olvass vissza
Nem találtam értelmes indoklást …Leírtam, olvass vissza
Ez egy teszt. A hazai dezinfo osztály mesterien kidolgozott terveinek kipróbálása minden topikban, amivel témafüggetlenül szétvernének együttműködő embereket apróságokkal. Eddig jól álljuk a sarat, de belefutunk az eltérülésbe.Anyám! Vihar egy pohár vízben
Csak tudnám hogy a pej paripa pimpilijébe sikerült egy ilyen ámokfutást eszkalálni egy kabátból és egy szemüvegből
A faszomnak kell napszemüveg trollkodással szétcseszni a topikot!! Aztán kereshetem a linkelt tartalmat...@kelepisti
Ajanlom neked a videót.
Az uprgradelt német A7V verzióhoz képest a magyar A7+ verzió annyira lesz lebutított, hogy a legjobb jelenleg elérhető verziónak írja le. A7+-nak jelenleg 2 megrendelője van, Katar és mi.
Ajánlott cikk a below the turret ring-ről:
Bundeswehr introduces Leopard 2A7V into service – Below The Turret Ring
below-the-turret-ring.com
Műszerezettség fejlődése
Nem találtam értelmes indoklást …
Értelmet találni a marhaságaidban?Nem baj nem haragszom, nem a te hibád. Majd legközelebb sikerülni fog.
Igazából nem sikerült megindokolni azon kívül hogy neked nem tetszik a bőrjakó és hülyét csináltál magadból egy sima fényre sötétedős szemüveggel..
Az állomány szereti a bőrkabátot és praktikusnak találja gyakorlati alkalmazás közben, tőled honvédségi témában egy értelmes betűt nem láttam a fórumon mióta olvasom (jópár éve) szerinted az állomány véleményét tartom relevánsnak vagy a tiédet?Mit is nem sikerült megindokolni? Szerintem már te sem tudod. A szemüvegen meg nem én rugóztam oldalakat, olvass csak vissza.
Te csinálsz hülyét magadból, hát nem látod?
Az állomány szereti a bőrkabátot és praktikusnak találja gyakorlati alkalmazás közben, tőled honvédségi témában egy értelmes betűt nem láttam a fórumon mióta olvasom (jópár éve) szerinted az állomány véleményét tartom relevánsnak vagy a tiédet
Egy felszerelési eszköz sikerességének fokmérője a felhasználók tapasztalatai róla, vagyis ha ők úgy ítélik meg hogy jó az eszköz és a célra megfelel amire szánták és pozitív a megítélése akkor mi a gond?Szóval nem megy értő olvasás?
Én nem vonom kétségbe, hogy az állomány mit szeret vagy. De mondanivalóm tárgya tekintetében irreleváns, hogy a haverjaid a barakban mit szeretnek, ahogy az is, hogy te mit tartasz relevánsnak vagy mit nem.
........