P
Pogány
Guest
A lánypöcsűeket kihagytad.Igen! Szép, új világ! Mi vagyunk a faszisták, természetes szövetségeseink a nők (lukisták) és Fóbok (nrmálisok). Ellenfeleink a Libisták és a transzlukfaszok.![]()
Nem gobdoltam, hogy imádom címkét kapsz valaha az életben tőlem, de kaptál, mert ez kurvára összeszedett és értemes volt.A cicák szerintem max század mennyiségben fognak jönni, de azt sem zárom ki, hogy kisebb egységekben. És ennél sokkal kevesebb hangsúlyt adnék a mi biztonsági szempontjainkra, max 30%-ot, és a maradék 70% meg az, hogy a francnak hiányzik az, hogy ott álljon a kész áru a műhely közepén és foglalja a teret! Addig kell a vevőkkel gyorsan átvetetni, amíg stimmelnek a szögek meg minden. Tudom, hogy ezek németek és végtelen gazdasági lehetőségeik vannak meg végtelen szaktudásuk, de egy vas szerkezet ritkán lesz tökéletesebb csupán félre téve a gyárban. És ritkán lesz több raktár helyed attól, hogy még pár hónapig bent tárolod azt, ami mehetne kifelé. A gyártónak is az az érdeke, hogy küldje kifelé, ha kész van és stimmel. Az átvett tételek után minél hamarabb jöjjön a fizetés jóváírása.
Van igazság ebben is, abban is. És mindenkinek sokkal inkább az az érdeke, hogy a végleges helyén parkoljon az acél, Tatán. (Meg persze, hogy akár havonta le tudják fotózni az újságírók, hogy halad a nehéz dandár előre, a harckocsizóknak meg az az érdekük, hogy minél hamarabb nézegethessék, tanulhassák az első darabok irányítását.)
Az alatt meg, hogy nagy hatótávolságú légvédelem és ne fenyegessünk senkit, a lengyel és a román atom rakéta elhárító rendszert kell érteni "iráni rakéták ellen". Az meg dettó hülyeség lett volna. Bukarestnek is csak a pénze ment rá, de kezelni nem kezelheti, csak az amerikai katona. Viszont legalább atomháború esetén célpont lesz az országuk, a miénk pedig tömegpusztító fegyvereket tekintve nem.