POGÁNY-01 ! LOLJó-jó de mi a rendszáma?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
POGÁNY-01 ! LOLJó-jó de mi a rendszáma?
Igaz, bakker.. Mea culpa. A katariak kapcsán csak ez rémlettKatar már vett belőle évekkel korábban...nem mi vagyunk az elsők, viszont az utolsók!
És Katar rakott rá APS-t??? Mert itt erre izgul a sok kicsi vitéz!Katar már vett belőle évekkel korábban...nem mi vagyunk az elsők, viszont az utolsók!
nem - ők még korábban vették mint mi...És Katar rakott rá APS-t??? Mert itt erre izgul a sok kicsi vitéz!
Az keves lesz egy 70 tonnas tankhoz, de en nem tudom hogyan gyartjak.Nem kell épülnie mert már van, ugyanis Zalaegerszegen 50t a daruk teherbírása, ha jól tudom.
59 tonna csak és amúgy se egybe mozgatják, hanem vagy csak a testet, vagy a tornyot úgy meg vígan elbírjaAz keves lesz egy 70 tonnas tankhoz, de en nem tudom hogyan gyartjak.
A világ legmodernebb tankja jelenleg, mi vagyunk a legelső rendszeresítője, és még le sem takarva szállítják... Őrzés sincs, így nem gáz? Már a PzH-k, de a 2A4-ek esetében sem értettem, hogy hamár egyesével, mikró mennyiségben szállítják tréleren, akkor miért nem lehet legalább letakarni? És nem széltől, esőtől féltem, max kis paranoia..
Én biztos kértem volna távirányítós központi zárat hozzá, pity-pity . . .Ne pánikolj!
Biztos, hogy jó erősen le lakatolták.a gyárban..
Akkor már csak az a kérdés, hogy tavaly áprilisban mit írt alá széles vigyorral a KMW elnöke a HM-ben a kamerák kereszttüzében? Gondolom nem végrendelet volt hanem inkább a 2018-as szerződés módosítása. Márpedig akkor már javában folyt a gyártás: német újságíró már 21 nyarán írta, hogy magyar A7-t látott.A gyártást nem kezdik meg a végleges konfiguráció letárgyalása előtt. Olyan nincs (vagyis van csak nagyon sok pénzért), hogy te szerződést módosítasz a gyártás megkeezdése után.
A Pzh-nál anno én is írtam, hogy kicsit furcsa a többmillárdos technikát őrzés nélkül szállítani ráadásul a kamionsofőrök mindig a hegyeshalmi kamionparkolóban álltak meg az ukrán és a román kamionosok között egy jót horkolni.A világ legmodernebb tankja jelenleg, mi vagyunk a legelső rendszeresítője, és még le sem takarva szállítják... Őrzés sincs, így nem gáz? Már a PzH-k, de a 2A4-ek esetében sem értettem, hogy hamár egyesével, mikró mennyiségben szállítják tréleren, akkor miért nem lehet legalább letakarni? És nem széltől, esőtől féltem, max kis paranoia..
Akkor már csak az a kérdés, hogy tavaly áprilisban mit írt alá széles vigyorral a KMW elnöke a HM-ben a kamerák kereszttüzében? Gondolom nem végrendelet volt hanem inkább a 2018-as szerződés módosítása. Márpedig akkor már javában folyt a gyártás: német újságíró már 21 nyarán írta, hogy magyar A7-t látott.
Egy Iphonokkal telerakott kamion szerintetek mennyit ér? Vagy, ha fullon van pl komoly sd-kártyával, vagy egyszerűen csak laptoppal.... És akkor csak átlag polgári cuccokról beszéltem. Stb Stb.A Pzh-nál anno én is írtam, hogy kicsit furcsa a többmillárdos technikát őrzés nélkül szállítani ráadásul a kamionsofőrök mindig a hegyeshalmi kamionparkolóban álltak meg az ukrán és a román kamionosok között egy jót horkolni.
Ezt egy kicsit túlgondoltad.A Pzh-nál anno én is írtam, hogy kicsit furcsa a többmillárdos technikát őrzés nélkül szállítani ráadásul a kamionsofőrök mindig a hegyeshalmi kamionparkolóban álltak meg az ukrán és a román kamionosok között egy jót horkolni.
Tervezési előírás:Még mindig 4,5 m a szelvényméret (vagy 4,7), vasúti átkelőnél 5 m.
Figyelik azt a szállítmányt nem tok egyedül megy az, de nem kell nagy dísz kíséret minden egyes jármű melle ami jon nincs is ra kapacitás.A Pzh-nál anno én is írtam, hogy kicsit furcsa a többmillárdos technikát őrzés nélkül szállítani ráadásul a kamionsofőrök mindig a hegyeshalmi kamionparkolóban álltak meg az ukrán és a román kamionosok között egy jót horkolni.
Egy ilyen szerelveny cirka 100 tonna.Cssk utvonalengedellyel,es biztosito kiserettel kozlekedhet.A Pzh-nál anno én is írtam, hogy kicsit furcsa a többmillárdos technikát őrzés nélkül szállítani ráadásul a kamionsofőrök mindig a hegyeshalmi kamionparkolóban álltak meg az ukrán és a román kamionosok között egy jót horkolni.
Ezt is visszaküldik első körben?Megérkezett Magyarországra a honvédség legújabb harckocsija
Különleges szállítmányt fotóztak Mosonmagyaróvárnál.index.hu
Igen.Ezt is visszaküldik első körben?
Azt írják hogy igen pedig más beszerzett új eszközünkkel kapcsolatban én nem hallottam ilyen eljárásrólEzt is visszaküldik első körben?
A kmw cuccok ilyenek, valami 500 éves bajor kereskedelmi szabályozás miatt van ami beragadt az agyukba.Isten hozott a Rábánaál! A vállalat mottója: "Drága!... de legalább szar!"
Azt írják hogy igen pedig más beszerzett új eszközünkkel kapcsolatban én nem hallottam ilyen eljárásról