Igen, annak... hókotrónak...
Nemlátod,hogy van hozzá tolólap!?!Hogy tudjon kotorni.....havat.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, annak... hókotrónak...
Bocsi,ez a hokotró változatú tolólap.Ennek állitható az oldalszögeIgen, annak... hókotrónak...
Nem a te munkád. De mègis èszrevettèl problèmát.én voltam figyelmetlen mert csak a sebességre néztem rá és el se gondolkoztam a szélesség/hosszúság adatokon....mert onnantól kezdve az egész komolytalan.
A HM Zrínyinél meg otthon felejtették az agysejtjeiket.
A gumitappancsok miatt kevésbé bántja az utat mint a 72-es.Tönkrevágja az utat az a böszme nehéz dög.
Nem csúszik el rajt? Gumi meg a jeges flaszter érdekes dupla rittbergereket okozhat.A gumitappancsok miatt kevésbé bántja az utat mint a 72-es.
Szarabb a hóban és a jégen mint az oroszok karmos talp egyébként. Az jobban kapaszkodik.Nem csúszik el rajt? Gumi meg a jeges flaszter érdekes dupla rittbergereket okozhat.
Nem hiszem hogy valaha is kiszedik majd, ma akkor ha elkopik és a szervizben lecserelik. Ha lecserelik.Szarabb a hóban és a jégen mint az oroszok karmos talp egyébként. Az jobban kapaszkodik.
Viszont van hozzá jégsarkantyú. (meg ha kiszeded a tappancsot mert nem érdekel az útborkolat akkor ugyan ott vagy)
Én úgy gondolom, hogy esetleg akkora takony lenne éles helyzetben, hogy emiatt bajok lennének a terepjáró képességgel elég hamar kikaparná a kezszem a gumikockákat.Nem hiszem hogy valaha is kiszedik majd, ma akkor ha elkopik és a szervizben lecserelik. Ha lecserelik.
YTon egyszer belefutottam ilyen összegyűjtött jégen csúszkáló hk videókban.Többségük még a koreai háborúbol volt,mikor a hegyegben elkapta az amcsikat a tél.Piruetteztek a Shermanok.Szarabb a hóban és a jégen mint az oroszok karmos talp egyébként. Az jobban kapaszkodik.
Viszont van hozzá jégsarkantyú. (meg ha kiszeded a tappancsot mert nem érdekel az útborkolat akkor ugyan ott vagy)
Hidd el, a piercinges, globohomo, kékhajú grafikusnak (akinek kiszervezték a melót) is ugyanúgy fáj a dolog, mint nekedNem a te munkád. De mègis èszrevettèl problèmát.
Èn nem vettem èszre semmit, mert az adatokat el sem olvastam először.
De ott meg van egy szetkesztő bagázs akiknek ez a dolguk.
Tudom nem prioritás.
De Bobo a huszárok meg a saját oldala mellett rakhanta ezek èlère egy hozzáèrtő embert is.
Vicc, hogy ennyi hibával üzemel az oldal.
Csak ezen a kèpen 3 tènybeli hiba van.
Normál munkahelyen így nem lehet dolgozni.
Ha egy külsős grafikus csinálta, őneki adatokat kellett volna adni.Hidd el, a piercinges, globohomo, kékhajú grafikusnak (akinek kiszervezték a melót) is ugyanúgy fáj a dolog, mint neked
Mondjuk a Zrínyi média kihelyezett munkatársa az itteni nickneve alatt beír egy kérdést, hogy srácok, tudja valaki az egyszerű google kereséssel megtalálható Leopard 2 főbb méreteit, műszaki adatait? Mire itt visszakérdezünk, hogy persze, melyik változatét? Megmondja. Megmondjuk. Kész.Ha egy külsős grafikus csinálta, őneki adatokat kellett volna adni.
Ne ő túrja fel az internetet.
Miután megcsinálta, valakinek "át kell venni" azt a zrinyinèl.
Mondanám mindegy.
Nem fontos.
De ha egy ilyen egyszerű dolog is szarul megy odabent, mit várunk a komolyabbaktól.
Ráadásul ezt megreformálni nem gondolom, hogy annyira nagy dolog lenne.
Vagy felteszi ugyan ezt a kérdést a tatai HK-soknak a tatai sajtótiszen keresztül. Vagy a szárazföldi parancsnokság harckocsizó szaktisztjének etc.Mondjuk a Zrínyi média kihelyezett munkatársa az itteni nickneve alatt beír egy kérdést, hogy srácok, tudja valaki az egyszerű google kereséssel megtalálható Leopard 2 főbb méreteit, műszaki adatait? Mire itt visszakérdezünk, hogy persze, melyik változatét? Megmondja. Megmondjuk. Kész.
Úgy néz ki, van ami sose fog kihalni...Vagy felteszi ugyan ezt a kérdést a tatai HK-soknak a tatai sajtótiszen keresztül. Vagy a szárazföldi parancsnokság harckocsizó szaktisztjének etc.
Ez simán beleszaromság...
Az első tudósítás valamikor 2022 elején arról szólt, hogy kimentünk Szomódra 6 géppel, ebből kettőt tartalékba tettünk mert csak 4 toronyra volt személyzet. Most kettőt látok lőni. Már csak két toronyra van személyzet? A tankok csak úgy vannak. 12 tank az nem zászlóalj. A zászlóalj ezek szerint attól zászlóalj, hogy még mindig nem számoltuk fel a VSZ T72-es zászlóalját? Őrizgetjük az üzemképtelen vasakat? Mikor fog összeállni a nehézdandár, amit a Z2026 2026-ra prognosztizált?"
A múltkor még azzal haknizott, hogy nem lesz A7HU, mert Ukrajnába megy.Most hogy megjönnek, elég durca lett. Ő ilyen nem kell rá haragudni.
Kovács Gyulabá' kezd egyre jobban megzakkani :
Ne próbáljatok úgy csinálni, mintha ez az A4-esek rendszerbeállítója lenne. Szomód kevés a rendszerbeállítóhoz. El kell vagonírozni Bodajkra, felmenni a Csörlőhöz, lőni állóra, mozgóra szd kötelékben, lőni valahol a Bér-hegynél, éjszakait lőni a 0 ponton, netán még megosztottra is kísérletet tenni. Mindez akkor igazi, ha az egész gyakorlat egy zászlóalj, netán dandár támogatása keretében zajlik.
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy ki a f*szom állította, hogy ez egy rendszerbeállító lövészet lenne ??
Itt egy másik gyöngyszem is:
"
A Leo2A4 2020 óta van Tatán. Már akkor nem értettem minek A4, ha A7 a cél. Nem értettem miért lízing, miért nem vásárlás, ha a Z2026 keretében dőlt a lé. A HM költségvetések zárszámadásának indoklása szerint csak 2020-ba 320 milliárd, 2021-be 420 milliárd maradvány volt a beszerzés rovaton. Az első tudósítás valamikor 2022 elején arról szólt, hogy kimentünk Szomódra 6 géppel, ebből kettőt tartalékba tettünk mert csak 4 toronyra volt személyzet. Most kettőt látok lőni. Már csak két toronyra van személyzet? A tankok csak úgy vannak. 12 tank az nem zászlóalj. A zászlóalj ezek szerint attól zászlóalj, hogy még mindig nem számoltuk fel a VSZ T72-es zászlóalját? Őrizgetjük az üzemképtelen vasakat? Mikor fog összeállni a nehézdandár, amit a Z2026 2026-ra prognosztizált?"
Én úgy gondolom, hogy esetleg akkora takony lenne éles helyzetben, hogy emiatt bajok lennének a terepjáró képességgel elég hamar kikaparná a kezszem a gumikockákat.
A múltkor még azzal haknizott, hogy nem lesz A7HU, mert Ukrajnába megy.Most hogy megjönnek, elég durca lett. Ő ilyen nem kell rá haragudni.