A miniszter fészbukjáról szedték le?Na valami volt rajta amit nem kellet volna lássunk, mert már le is szedték
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A miniszter fészbukjáról szedték le?Na valami volt rajta amit nem kellet volna lássunk, mert már le is szedték
Nem, a Klapka oldaláról.A miniszter fészbukjáról szedték le?
Azért, mert megelőzték Bobót!...nem szabad ilyet csinálni no!Nem, a Klapka oldaláról.
Én még látom:Úgy látszik azt nem tudhatjuk, hogy 3 db jött a Kalapka posztjában benne volt, hogy 3 db jött de mostmár sehol sincs kiírva
Igen mert közben visszarakták, de amit én linkeltem az eltűntÉn még látom:
A tűzvezető rendszert kell újabbra cserélni hozzáA DM11 programozó egysége egy különálló programozóegység, ami csatlakoztatható a digitális rendszerekhez, a tűzvezetésbe meg maga a lőszer miért ne lenne integrálható?
Integrált rendszerek vannak már az A4-ben is. Nem T-72, ahol egymás mellé be vannakbrakva a dolhok aztán kezeld ahogy tudod jóvan az úgy.A DM11 programozó egysége egy különálló programozóegység, ami csatlakoztatható a digitális rendszerekhez, a tűzvezetésbe meg maga a lőszer miért ne lenne integrálható?
Új tűzvezető rendszer kell hozzá ami képes a programozó egységet kezelni. Nem egy nagy etvas.Integrált rendszerek vannak már az A4-ben is. Nem T-72, ahol egymás mellé be vannakbrakva a dolhok aztán kezeld ahogy tudod jóvan az úgy.
Ezt mondom én is.Új tűzvezető rendszer kell hozzá ami képes a programozó egységet kezelni. Nem egy nagy etvas.
Én még látom:
szépen lassan kimondhatjuk hogy már nem bokáig van letolva a gatya hanem csak térd alá
Az aszfaltot meg tönkreteszik... Drágapénzért megcsinálják és arra se képesek, hogy felvakarják a gumit róla...
71db (ez kb másfél zászlóalj) a miénknél jóval kisebb harcértekű Leopard 2 minimum kétharmada még megvan az Ukránoknak. Szóval azért annyira nem kevés az 1 zászlóalj, de persze jó lenne sokkal több, csak kb nulla realitása van és nem elsősorban a pénz miatt).Sziasztok!
Én is örülök a beérkező páncélosainknak, de minden leszállított harckocsi után, ne táncoljunk már örömünkben, hogy egy több éves szerződésre, megjön az "árú".
Inkább az a kérdés, hogyan tovább, mert erről már nagyon kevés történik mióta új Hadügyérünk regnál, tehát már két éve, csak a Maróth féle eszközök érkeznek, de más nem nagyon beszerzési fronton. A leszerződött eszközön tetszeleg. Persze, idősebb tisztek nyugdíjazása, átszervezés, átnevezés, jogállás változtatás, tehát minden ami nem beszerzés az volt, de ez nem emeli a képességeket, (a képességet az eszközök leszállítása, a szupport, az állomány kiképzése, majd kiképezés szinten tartása fogja jelenteni), A mi full Leo erőnk, hány napig maradna meg, pld. Ukrajnában?
Drónok, páncélelhárító és légvédelmi rakétarendszerek, drónelhárító rendszerek stb.. Nagyon lassú az új eszközök beszerzése, a pénzügyi problémák miatt, és a személyi állomány hiánya is egyre inkább zavaró..
Ennek ellenére jöjjenek csak a Nagymacskák.
A rendszám....Na valami volt rajta amit nem kellet volna lássunk, mert már le is szedték
Na valami volt rajta amit nem kellet volna lássunk, mert már le is szedték