Az A4-eseink is tudják kezelni, az A7HU miért ne tudná?Krisss meg említette annak idején hogy Dm 11-el rendeltük őket elvileg.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az A4-eseink is tudják kezelni, az A7HU miért ne tudná?Krisss meg említette annak idején hogy Dm 11-el rendeltük őket elvileg.
Az A4-eseink is tudják kezelni, az A7HU miért ne tudná?
Az A4-esek nem tudnak programozhatót lőni. (Még)Az A4-eseink is tudják kezelni, az A7HU miért ne tudná?
Abszólút kreténség programozható lőszerképesek a gépeink.Krisss meg említette annak idején hogy Dm 11-el rendeltük őket elvileg.
upgradelve lesznek és később majd tudnak?Az A4-esek nem tudnak programozhatót lőni. (Még)
Ezt honnan gondolod?
Mikor infót vakartam össze, ebbe is belefutottam, ezek szerint dezinfó lehetett. Mondjuk nem látnám értelmét annak, hogy enélkül rendeltük őket kiképezni.Az A4-esek nem tudnak programozhatót lőni. (Még)
Már miért ne lenne értelme?Mikor infót vakartam össze, ebbe is belefutottam, ezek szerint dezinfó lehetett. Mondjuk nem látnám értelmét annak, hogy enélkül rendeltük őket kiképezni.
Ha kapnának az A4-esk egy komolyabb upgradet akkor a tűzvezető rendszer is cserélve lenne.Azt lássuk már, hogy az A4-esek 30+ éves tűzvezető rendszerébe az sem biztos, hogy integrálni lehet a DM 11 programozó rendszereit.
Az egy nagyon drága upgrade lenne.Ha kapnának az A4-esk egy komolyabb upgradet akkor a tűzvezető rendszer is cserélve lenne.
AZ RM-nek van is rá egy upgrade csomagja...
A legtöbb NATO országban 56 tank egy zászlóalj - nem 44. Ezzel nálunk is 56 lenne viszonylag gyorsan és viszonylag olcsón...
alternatíva 28+ milliós A8 vagy sok év múlva elkészülő és várhatóan nem sokkal olcsóbb KF51.Az egy nagyon drága upgrade lenne.
1.) gyíííííí geccccciii, Drága Admirális Generálisom, én értem, hogy Wadiyában van pénz szarásig, esetleg a nagy , dicső, gazdag országod ki tudna minket segíteni? kéne kis apró A4 upgrade csomagra Uram.Ha kapnának az A4-esk egy komolyabb upgradet akkor a tűzvezető rendszer is cserélve lenne.
AZ RM-nek van is rá egy upgrade csomagja...
A legtöbb NATO országban 56 tank egy zászlóalj - nem 44. Ezzel nálunk is 56 lenne viszonylag gyorsan és viszonylag olcsón...
Wadiyai Aladeent (WAD) elfogadtok? jó kis valuta, tonnaszám nyomtatják a jegybankomban...1.) gyíííííí geccccciii, Drága Admirális Generálisom, én értem, hogy Wadiyában van pénz szarásig, esetleg a nagy , dicső, gazdag országod ki tudna minket segíteni? kéne kis apró A4 upgrade csomagra Uram.
Csak az új A7+ vagy A8 az még 30-40 évig harckocsi lesz, a pimpelt A4 meg marhára nem.alternatíva 28+ milliós A8 vagy sok év múlva elkészülő és várhatóan nem sokkal olcsóbb KF51.
Ezekhez képest bármilyen A4 upgrade olcsó...
de nem is kerülne annyiba...Csak az új A7+ vagy A8 az még 30-40 évig harckocsi lesz, a pimpelt A4 meg marhára nem.
Na valami volt rajta amit nem kellet volna lássunk, mert már le is szedték
Na valami volt rajta amit nem kellet volna lássunk, mert már le is szedték
A DM11 programozó egysége egy különálló programozóegység, ami csatlakoztatható a digitális rendszerekhez, a tűzvezetésbe meg maga a lőszer miért ne lenne integrálható?Azt lássuk már, hogy az A4-esek 30+ éves tűzvezető rendszerébe az sem biztos, hogy integrálni lehet a DM 11 programozó rendszereit.