Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mit tudnak rajta modernizálni?Tűzvezető rendszer modernizáció, hogy a 2A7HU-val paritásban legyen ?
De mondjuk nem értem hogy miért nem ünnepel Bobó ha modernizálják a 2A4-es tankokat.....
Ezen csak azt lehet.Mit tudnak rajta modernizálni?
mindent nagyjából....ha 2A4 standardMit tudnak rajta modernizálni?
Mert lehet, hogy nem modernizálnak semmit csak egy nagyobb gyári karbantartásra viszik őket a KMW-hez.Tűzvezető rendszer modernizáció, hogy a 2A7HU-val paritásban legyen ?
De mondjuk nem értem hogy miért nem ünnepel Bobó ha modernizálják a 2A4-es tankokat.....
gonosz vagyMert lehet, hogy nem modernizálnak semmit csak egy nagyobb gyári karbantartásra viszik őket a KMW-hez.
Tűzvezető rendszer modernizáció, hogy a 2A7HU-val paritásban legyen ?
Amikor néhány éve szó volt róla hogy ha maradnak akkor upgrade is lesz, akkor mintha arról ment volna a vita hogy csak 2A6 vagy 2A7V szintre lehet őket korszerűsíteni.mindent nagyjából....ha 2A4 standard
Én a minden alatt a teljes tűzvezető rendszerre gondoltam csak...úgy emlékszem hogy plusz passzív-páncélhoz már vagdosni kell a teknőt.Amikor néhány éve szó volt róla hogy ha maradnak akkor upgrade is lesz, akkor mintha arról ment a vita hogy csak 2A6 vagy 2A7V szintre lehet őket korszerűsíteni.
Toronyra az "ékpáncél" simán rátehető...Én a minden alatt a teljes tűzvezető rendszerre gondoltam csak...úgy emlékszem hogy plusz passzív-páncélhoz már vagdosni kell a teknőt.
Kb amit a lengyelek azt tudsz kihozni belőle vagdosás nélkülÉn a minden alatt a teljes tűzvezető rendszerre gondoltam csak...úgy emlékszem hogy plusz passzív-páncélhoz már vagdosni kell a teknőt.
Inkább most, mint amikor már a felhők felett jársz! Onnan nagyobbat lehet esni...gonosz vagy
már majdnem nekiálltam ábrándozni, s visszarántottál a realitás talajára
Amikor néhány éve szó volt róla hogy ha maradnak akkor upgrade is lesz, akkor mintha arról ment volna a vita hogy csak 2A6 vagy 2A7V szintre lehet őket korszerűsíteni.
Attol hogy nem lesznek modernizalva meg maradnak.Vagy pénz hiányában nem lízingeljük tovább őket, visszaadjuk, mivel elég szép számban van a modernebb típus is már. Simán el tudom képzelni rólunk, hogy ezt is elintéztük így.
Semmi hír, hogy modernizálnák, vagy bármi, erről, nem volt.
Mert lehet, hogy nem modernizálnak semmit csak egy nagyobb gyári karbantartásra viszik őket a KMW-hez.
Opcióval azért lehetett volna kérni, de az előrelátás nem a HM jellemző tulajdonsága.Persze mi 2018-ban rendeltük, amikor még nem volt trophy integrálva a leókra, meg eleve rohadt drága, de akkor is, a félig üres pohár érzés egyre erősödik...
A7-eseink úgy épültek hogy rátehető legyen a Trophy - szóval volt előrelátást. Adták is rá ajánlatot a germányok, de olyan k. drága volt állítólag hogy végül nem kértük. Majd egyszer...talán.Opcióval azért lehetett volna kérni, de az előrelátás nem a HM jellemző tulajdonsága.
Most hogy már tömegesen rendeli mindenki, hátha erre is lesz majd egy közös program, amire az EU is ad egy kis pénzt...A7-eseink úgy épültek hogy rátehető legyen a Trophy - szóval volt előrelátást. Adták is rá ajánlatot a germányok, de olyan k. drága volt állítólag hogy végül nem kértük. Majd egyszer...talán.