A szlovák hasonló nevű oldalon https://www.armadnymagazin.sk/ a magyarországgal kapcsolatban eddig pl. egy cikket sem láttamA cseh honlapon a legolvasottabb cikk megjelenése óta, kb 25 ezren kattintottak rá három nap alatt
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A szlovák hasonló nevű oldalon https://www.armadnymagazin.sk/ a magyarországgal kapcsolatban eddig pl. egy cikket sem láttamA cseh honlapon a legolvasottabb cikk megjelenése óta, kb 25 ezren kattintottak rá három nap alatt
A szlovák hasonló nevű oldalon https://www.armadnymagazin.sk/ a magyarországgal kapcsolatban eddig pl. egy cikket sem láttam
min. 2km-re van csak vasut, ...lusta vagyok odáig baktatniAzért ne vesd magad a vonat elé!
A történelmi cikkre gondolsz?A szlovák hasonló nevű oldalon https://www.armadnymagazin.sk/ a magyarországgal kapcsolatban eddig pl. egy cikket sem láttam
A cseh oldalt olvassák....A szlovák hasonló nevű oldalon https://www.armadnymagazin.sk/ a magyarországgal kapcsolatban eddig pl. egy cikket sem láttam
Nem, úgy általánosságban nem találtam magyar vonatkozású cikket...pl. a magyar beszerzésekkel kapcsolatban stb.A történelmi cikkre gondolsz?
Már 2 hete ezen gondolkodom, hogy kéne má' szólni @krisss -nek hogy csörögjön má' rá a kollégára, hogy hiányos a terepminta, meg legalább már egybe is feltehetnék a teljeset.Emlékeztek még a jövendő hk minta játékra? A 3. tónus mikor derül ki? A Klapkások csak 2-t posztoltak.
Ha tippelnem kéne lehet nem kértek központi engedélyt a dologra és letiltották.Már 2 hete ezen gondolkodom, hogy kéne má' szólni @krisss -nek hogy csörögjön má' rá a kollégára, hogy hiányos a terepminta, meg legalább már egybe is feltehetnék a teljeset.
Na látod, ez fel sem merült bennem, hogy ez nem központi, vagy legalább is nem központilag jóváhagyott akció volt...Ha tippelnem kéne lehet nem kértek központi engedélyt a dologra és letiltották.
Lehet dandárszinten jóváhagyták, de feljebb valakinek nem tetszett. Amúgy nem tudom hogy miért nem folytatták ez egy tipp a részemről.Na látod, ez fel sem merült bennem, hogy ez nem központi, vagy legalább is nem központilag jóváhagyott akció volt...
Ha tippelnem kéne lehet nem kértek központi engedélyt a dologra és letiltották.
Annyit még megmondhatnál a felelősnek, ha összefuttok a kantinban, vagy a tábori misén, hogy mi azért értékeltük az ötletet, meg a bátorságot.Lehet dandárszinten jóváhagyták, de feljebb valakinek nem tetszett. Amúgy nem tudom hogy miért nem folytatták ez egy tipp a részemről.
Igazából már nem sokat kell várni, hogy jöjjenek az A4-ek akkor úgyis lesznek majd fotók.Annyit még megmondhatnál a felelősnek, ha összefuttok a kantinban, vagy a tábori misén, hogy mi azért értékeltük az ötletet, meg a bátorságot.
Ha meg tényleg "leszólás történt", akkor a "leszólót" innen is üdvözlöm.
De ha csak vétkes hanyagság, akkor tesséksziveslenni folytatni a megkezdett műveletet, mert ez így nagyon coitus interruptus!
Azt mondjuk nem is értem.Tipikus példája annak, hogy lövésük sincs arról, hogyan kellene imázst építeni.
Pápai Joci sem fényképezhet többet.
Igen! Sejtem. Vannak ráutaló események. Nem véletlenül kezdődött meg most a pánikszerű romeltakarítás nálatok, meg nem véletlenül van Máj. 31-ig (jól emlékszem?) megszabva, hogy a nyilvántartásba vételre felkészüljenek Mátyásföldön az Anyagellátó Raktárbázison.Igazából már nem sokat kell várni, hogy jöjjenek az A4-ek akkor úgyis lesznek majd fotók.
Még mindig nem Tatán vagyok amúgyIgen! Sejtem. Vannak ráutaló események. Nem véletlenül kezdődött meg most a pánikszerű romeltakarítás nálatok, meg nem véletlenül van Máj. 31-ig (jól emlékszem?) megszabva, hogy a nyilvántartásba vételre felkészüljenek Mátyásföldön az Anyagellátó Raktárbázison.
Ez most nekem új!Még mindig nem Tatán vagyok amúgy
Akad még pár alakulat az országbanEz most nekem új!
Nekem több beszélgetésből is az jött le.
Meg hogy valami lövész alakulat, de van valami hadtápos "beütésed" is.
Néha már az is bevillant, hogy a Combatgear bloggot is sutyiba te tolod.
De az nem ér, ha éppen Koszovóban felügyeled a rendet!
80 évre államtitok.Lehet dandárszinten jóváhagyták, de feljebb valakinek nem tetszett. Amúgy nem tudom hogy miért nem folytatták ez egy tipp a részemről.