Hogy meg legyen a képek forrása is:
https://magyarnemzet.hu/belfold/nemeth-szilard-mar-nyolc-leopard-harckocsi-erkezett-tatara-8879720/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én ezen az áron addig veszek Leopárd 2A7HU-t.
A hk-k nem garázsban laknak, valóban tanulnod kell.Hangár vagy garázs?
Tanulni akarok!
A képeken látszik, hogy itt kényelmesen ajtóként kettő fér el egymás mögött. A sátor pedig arra van, hogy a harctéri körülmények között javítsanak, míg a garázs arra, hogy békeidőben! Mondjuk a laktanyában illő lenne fullos szervizépületet is építeni!
Csak repülőgépek laknak hangárban, ne legyél hülye, mint egy újságíró!A hk-k nem garázsban laknak, valóban tanulnod kell.
Daru nem kell a szerelèshez?
Gondolom, hogy a hangárok felszerelése még jön.
Ha alaposan megnézed a szerelőhangár képeit, akkor láthatod, hogy ott van daru.Daru nem kell a szerelèshez?
Gondolom, hogy a hangárok felszerelése még jön.
Hát pedig nem ebben javítottak ezekben T-72-ket sem, mert van külön javító műhely azokhoz is, mert ez leginkább csak fedett állóhely (most már fűtött is)
Számít ez?megrendelt további négyet tavaszra várják.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/219942/
Ahogy látom ebben is van csúszás. Miért?
Nem teljesen de elvileg kell nekik fűtött tároló szerződés szerint (az a7-nek tuti)Fűtöttben biztos vagy? Nem látok semmilyen fűtő rendszert a képeken. Nincs szellőző rendszer, radiátor, sem infrapanel. Padlófűtéssel kapcsolatban meg igen szkeptikus vagyok jelen esetben.
Számít ez?
A kiképzés elkezdhető, és folyik is. Gyakorlatilag akár szakasz szintű harcászkodásig mindent lehet velük csinálni.
De még statikus lövészet sem volt tudtommal, és lassan November van. Decemberben a kiképzések is le fognak állni - gondolom. Sehova nem sietünk. A felkészítést '23-ra - az A7-ek érkezésére - a teljes állomány be tudják majd fejezni így is úgy is. A nagyüzem úgy is tavasszal fog elindulni.
A hátsó falon vannak nagy méretű ventillátorok. Hogy ezek kifelé, vagy befelé tolnak, azt nem tudni, de ott vannak. Azt is el tudom képzelni, hogy a légtechnikai berendezéseket majd később fejezik be. De alapvetően a fűtésrendszernek nem kell túl bonyolultnak lennie.Fűtöttben biztos vagy? Nem látok semmilyen fűtő rendszert a képeken. Nincs szellőző rendszer, radiátor, sem infrapanel. Padlófűtéssel kapcsolatban meg igen szkeptikus vagyok jelen esetben.
Csak repülőgépek laknak hangárban, ne legyél hülye, mint egy újságíró!
Ahogy látom ebben is van csúszás. Miért?
Ha feltűnt volna, mellesleg folyik párhuzamban egy Covid járvány. De mi magunk is kérhettük a későbbi szállítást. Esetleg a kint, a képzésen lévő embereink - a H145-höz hasonlóan - is használhatják őket a kiképzéshez.Engem az oka érdekelne. Decemberről volt szó az utolsók beérkezésére. Itt így lesz közel fél év csúszás és ennyi időnek oka van. Nálunk van az oka, vagy a germánok nem tudnak szállítani? Nem mindegy.
Engem az oka érdekelne. Decemberről volt szó az utolsók beérkezésére. Itt így lesz közel fél év csúszás és ennyi időnek oka van. Nálunk van az oka, vagy a germánok nem tudnak szállítani? Nem mindegy.