44+12, mint Tatán lesz.Az 56 nem értelmes szám.
De ez az info honnan van??
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
44+12, mint Tatán lesz.Az 56 nem értelmes szám.
Senki sem tudja! Egy youtube csatornáról ami eddig is a megbízhatóságáról volt híres! Engedd el szerintem!44+12, mint Tatán lesz.
Senki sem tudja! Egy youtube csatornáról ami eddig is a megbízhatóságáról volt híres! Engedd el szerintem!
Melyik az a csatorna ?
Ha a csatornán belül megnézed a " közösség" részben megtalálod a " Nagy" bejelentést!Melyik az a csatorna ?
44+32 lenne az értelmes, hogy meglegyen a 3 zl (a 32 a4 kurvagyorsan).44+12, mint Tatán lesz.
Nem video hanem " közösség"-en belül egy poszt!Melyik videóban van szó róla ?
.Helyzet van babák, újabb 2x56 Leo beszerzésérol szóló pletykát olvastam a harckocsi csatornán, tiszántúli állomásoztatással.
Az már futoérték régiós szinten is, ideje elkezdenem diétázni, futni, és irány a Kárpátok, utána Erdély ?
4 egy szakasz. 3x4+pk=13 egy század, 3x13+2 (pk+pkh) = 41 egy zászlóalj a mostani rend szerint. A 44 darab így jön ki:44+12, mint Tatán lesz.
Én nem hallottam semmi ilyesmiről, de a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. Majd utánakérdezek ennek is.Idézzük meg @Green Leader -t! Esetleg Dani tudsz valamit újabb harckocsi beszerzésről?! Hátha Te azért hitelesebb információkkal rendelkezel!
Kriss írta, hogy szerepel a távlati tervek között további harckocsik beszerzése. A biztonsági helyzet változása esetleg előbbre hozhatja ezeket a terveket.Én nem hallottam semmi ilyesmiről, de a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. Majd utánakérdezek ennek is.
Rakétaügyben sem hallották azóta semmit?!Én nem hallottam semmi ilyesmiről, de a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. Majd utánakérdezek ennek is.
De valami bejelentés lesz az tuti! Ma reggel a Zordó jelét véltem felfedezni a teáscsészém ajlában!99%, hogy semmi alapja nincs. A facebookon egyéb közösségi médián a faszság terjed a leggyorsabban.
Az Uralvagonzavod leányvállalatot nyit Magyarországon.De valami bejelentés lesz az tuti! Ma reggel a Zordó jelét véltem felfedezni a teáscsészém ajlában!
És tömegesen T-72-eseket gyártanak.Az Uralvagonzavod leányvállalatot nyit Magyarországon.
MG remélem ünnepélyesen bedaruzza az első T-72-t a Dunaújvárosi Vasmű nagyolvasztójába Utána bejelentené a következő 44 db Leo A7+-okat.És tömegesen T-72-eseket gyártanak.
Természetesen gombokért....