[HUN] Leopard 2

Mi kértük így, mert nem volt hova rakni őket, de már vagy 10000000000x let lett írva...
Bobo-féle 2022 végi táblázatban 2023 éveleje szerepelt,aztán mondogattak nyarat aztán még mindig csak minta példány volt itt.

1669811312360.webp

Szóval mindenképp csúszik a KMW pedig bőven volt idejük rákészülni.

Bobo-féle 2022 végi táblázatban 2023 éveleje szerepelt,aztán mondogattak nyarat aztán még mindig csak minta példány volt itt.

1669811312360.webp

A rosseb egye meg a germánokat 4 év alatt nem bírnak leszállítani egy redvás tankot!!!!

Egész gyorsan megkapták - kb. 1 év kellett hozzá...
Ez nem Rheinmetalos, KMW-s szarakodós tempó. Érdekes hogy németekhez képest mindenki gyorsabban szállít szinte bármit...
AMV 1 év alatt; PULS, ATMOS félév alatt...
Már nem azért, de mi abban a gyors ha 76 Patriat 5 év alatt szállítanak le. Azt értem, hogy az első hamar ott van.

1669811312360.webp

Itt ez szerintem csak éveket nem hónapokat jelöl.
A KMW sztem nem nagyon csúszik, a PzH elég időben le lesz szállítva, a LYNX-nél meg kódolva volt a csúszás.

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Erről írtam az előbb. Nem négy-ötnapos kiképzés kell az eszközök megfelelő használatához. Én is gyorsabb fejlesztést, beszerzést, hadrafoghatóságot szeretnék. Háború van a szomszédban. Fel kell/ene pörgetni a dolgokat, főleg az ukrán fenyegetés miatt. A ruszki nem bennünket akar bántani. Az EU a nem EU tag országot támogatja velünk(EU tag) ellenében. Megint magunkra maradtunk. Pénz, pénz, pénz, ez kell a haderő fejlesztéshez. Az idő fogy.

Erről írtam az előbb. Nem négy-ötnapos kiképzés kell az eszközök megfelelő használatához. Én is gyorsabb fejlesztést, beszerzést, hadrafoghatóságot szeretnék. Háború van a szomszédban. Fel kell/ene pörgetni a dolgokat, főleg az ukrán fenyegetés miatt. A ruszki nem bennünket akar bántani. Az EU a nem EU tag országot támogatja velünk(EU tag) ellenében. Megint magunkra maradtunk. Pénz, pénz, pénz, ez kell a haderő fejlesztéshez. Az idő fogy.
A pénzt inkább elinnoválják. :mad: