És még 3 LeóMegjött az első leguan is...
És még 3 LeóMegjött az első leguan is...
Matek szakkorosok megidezlek titeket, mennyinel jarunk?És még 3 Leó

x+3Matek szakkorosok megidezlek titeket, mennyinel jarunk?![]()

Teeeee jovoheten csak emiatt megallok gyulan es olyan x-ez kapsz

X+6=44
Iszta célegyenes.
Sztem azt minden A7HU kapott, csak itt nincs rajta.A leo rcws-sel ilyen rosszul állunk?
![]()
![]()
![]()
![]()
lhsn.hu
Leopard 2A7HU harckocsik és KF41 Lynx gyalogsági harcjárművek közösen gyakorlatoztak Újmajorban csütörtökön. Mint azt Tóth István ezredes, az MH Klapka György 1. Páncélosdandár parancsnoka elmondta:...www.facebook.com
integrációval pöcsöl a KMW évek óta...mivel nem az övéket vettük, eléggé immel-ámmal csinálják csak...Sztem azt minden A7HU kapott, csak itt nincs rajta.
Hogy egy klasszikust idézzek, "a f*szt"!Sztem azt minden A7HU kapott, csak itt nincs rajta.
Egyébként miért nem a KMW-t vettük és miért a belgát?integrációval pöcsöl a KMW évek óta...mivel nem az övéket vettük, eléggé immel-ámmal csinálják csak...
Állítólag mert az FN-nel akart MG ipari együttműködést, ezért kellett tőlük venni valamit.Egyébként miért nem a KMW-t vettük és miért a belgát?
Variáljuk mindig, mint kutya a b@szást….Állítólag mert az FN-nel akart MG ipari együttműködést, ezért kellett tőlük venni valamit.
Nem igazán jött össze...ezzel a KMW-s integrációval valszeg drágább is mint ha FLW200-ast kérünk rá.
Odaröppenhetnènek a drónnal a cèlhoz, pár lövès erejèig, hogy lássunk becsapódást is.A tatai dandár YT csatija megélénkült pár órája:
Még izgibb lenne ha drón lenne a célpont időzített ABM lőszerrrel - sztem ez egy komplett drónrajt leszedne...Odaröppenhetnènek a drónnal a cèlhoz, pár lövès erejèig, hogy lássunk becsapódást is.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..