[HUN] Leopard 2

Éleslövészet Leopard 2A7HU harckocsikkal a Bölényroham III. Gyakorlaton...

498120756_1096906419133190_7923129232421020095_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jó ízes beszéd, néhány érdekes információ, szép vágóképek. Még mindig messziről világít a terepen, mint a k*rva isten, de ízlés dolga.

Úgy tippelem vagy kmw logo kell nekünk azokra a ketrecekre, vagy egy sok tíz milliárdos vikis kutatásfejlesztés.
Nem tudom miért akarsz a 2A7-re ketrecet, akadályozza a toronyra szerelt berendezéseket. C-UAS és integrált EW támogatás mellett az álcázás, tűztámogatás, mozgékonyság és agilis alkalmazás fogja jobban védeni a gépet, mert megelőzi az eredményes rávezetést.
Alap T-72 és 2A4 esetén gondolkodás nélkül mehetne a ketrec, az új vasaknál azért nem egyértelmű az előny.

Nem tudom miért akarsz a 2A7-re ketrecet, akadályozza a toronyra szerelt berendezéseket. C-UAS és integrált EW támogatás mellett az álcázás, tűztámogatás, mozgékonyság és agilis alkalmazás fogja jobban védeni a gépet, mert megelőzi az eredményes rávezetést.
Alap T-72 és 2A4 esetén gondolkodás nélkül mehetne a ketrec, az új vasaknál azért nem egyértelmű az előny.
Szerintem jobb ha van. Mert olcsó és hatékony védelmet biztosít, persze bizonyos kompromisszumok mellett. A használata nem kötelező. Természetesen a feltételezett jövőben bekövetkező konfliktus sajátosságai fogják meghatározni a felhasznált eszközök alkalmazási módját és a hatékony védekezést.